Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE ȘOC la Antena 1: O super-vedetă pleacă din televiziune

antena 1

Antena 1 şi-a pierdut una dintre cele mai frumoase prezentatoare. Vedeta a decis să plece din Trustul Intact şi a făcut anunţul oficial. Geanina Ilieş, prezentatoarea „Observatorului de weekend” şi „Observatorului Special”, spune adio ştirilor după șase ani. Decizia îi aparţine în totalitate vedetei care a decis să ia o pauză în care să acorde mai mult timp familiei şi proiectelor personale. Ilieș, fostă Varga, a pozat, în trecut, goală, într-o revistă dedicată bărbaților. Ea a fost măritată și are un băiat.

Citeşte şi: Prezenţe importante la funeraliile Reginei Ana: Cine va veni în România

"Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi. Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineaţa în fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionişti, iar asta m-a ambiţionat să mă autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalism în acest domeniu. Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Zeci de răniți la un concert al lui Snoop Dogg și Wiz Khalifa

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârstă de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei. În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă. În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, că la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare in acest sens.

Citește și: S-a aflat cel mai mare SECRET al Bisericii: Ce pasaje a scos din Biblie

Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni. Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator... să ne luăm rămas bun! Ne vedem în continuare pe pagina de facebook, instagram şi în curând pe site-ul geaninailies.ro", a anunţat vedeta.

Citește și: Delia și-a ieșit din minți! Mesaj VIOLENT pentru părinți: Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.