Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE surprinzătoare în PNL: Unul dintre cei mai vechi lider a plecat la ALDE

PNL

Deputatul tulcean Octavian Popa a anunţat, vineri, că va demisiona din PNL şi că sprijină la alegerile locale candidaţii ALDE la funcţiile de consilier judeţean şi consilier local.

'Anunţ public că demisionez din PNL cu regret. (...) Voi rămâne o perioadă de timp deputat independent şi voi sprijini în aceste alegeri locale listele ALDE de consilieri locali şi judeţeni şi pe unii candidaţi ALDE la funcţia de primar. Ca deputat independent îmi rezerv dreptul să-i sprijin pe acei primari pe care-i consider buni pentru comunitate', a declarat vineri, în timpul unei conferinţe de presă, deputatul Octavian Popa.

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

Parlamentarul tulcean a mai spus că îşi va depune demisia din PNL la Camera Deputaţilor după începerea sesiunii parlamentare, după data de 6 iunie.

Printre motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din PNL, deputatul Popa a enumerat birocraţia 'super-politizată' din partid, dar şi nerespectarea unor prevederi statutare.

Citește și: Rușii le-au declarat război prostituatelor: Le-au scos, goale, alături de clienți / VIDEO

'Este evident că în PNL nu se mai respectă nicio regulă şi nu mai funcţionează acele instituţii care ar fi trebuit să remedieze decizii greşite, nestatutare sau nelegale, din punctul meu de vedere, luate de Biroul Permanent Naţional', a mai spus deputatul tulcean.

În timpul conferinţei de presă, deputatul Octavian Popa şi-a exprimat speranţa ca membrii CSAT să fi stabilit în şedinţa de vineri un plan de măsuri privind infecţiile intraspitaliceşti şi a menţionat că dacă în scandalul Hexi Pharma nu se va cunoaşte adevărul, se vor lua doar măsuri 'formale'.

Citește și: Detalii ȘOCANTE din dosarul profesorului din Botoșani care-și viola și filma elevii

'În calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru activitatea SRI din Parlament ştiu că sunt răspunsuri care nu vor putea fi date, dar măcar să vedem că există bună-voinţa de a se analiza lucrurile. Din păcate, la noi orice vânzoleală ţine trei zile şi există riscul ca apoi să fie uitată', a menţionat deputatul Popa.

Octavian Popa este una din persoanele care, alături de Crin Antonescu, a înfiinţat în urmă cu aproape 26 de ani organizaţia judeţeană a PNL. Pe plan administrativ, a fost consilier local, consilier judeţean, viceprimar al oraşului Tulcea, comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, iar din anul 2008 este deputat, scrie agerpres.ro.

Citește și: O artistă a filmat când era violată și a pus imaginile pe net / FOTO

La finele lunii februarie a acestui an a contestat decizia luată de conducerea PNL privind numirea deputatului Vasile Gudu la preşedinţia organizaţiei judeţene a liberalilor şi susţine că până în prezent nu a primit niciun răspuns.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.