Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISII la SMURD București: Jumătate dintre medici și-au dat demisia, ceilalți îi vor urma

smurd

UPDATE: Managerul Spitalului Floreasca a demisionat

UPDATE Ministrul Sănătății i-a chemat, pe medicii demisionari, la minister, pentru discuții, la ora 18.

UPDATE "Nu ne mai putem desfăşura activitatea de când domnu manager refuză să semneze achiziţiile de echipamente, de materiale sanitare. Ne gândim în primul rând la pacienţii noştri. Adrenalina e de bază în resuscitarea pacienţilor. Mai avem, pentru că funcţionăm pe baza stocului UPU, am făcut sesizări, la minister, la domnul manager, dar fără rezultat. Situaţia a început de când de când domnul manager este în funcţie. Un medic fără materiale sanitare, fără medicamente, nu poate face nimic. Situaţia e foarte gravă. Urmează şi alte demisii", a declarat medicul Alexandru Ciucioi.

Protestul extrem are loc în condiţiile în care, zilele acestea, a apărut pe Internet o înregistrare audio în care managerul Sorin Păun înjură rezidenţii în sala de operaţie.

UPDATE Numărul medicilor demisionari a urcat la 17. Ceilalți urmează să demisioneze când revin din concediu sau din zilele libere.

UPDATE Conform unor informații, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, urmează să se deplaseze la Spitalul Floreasca pentru a lua parte la discuții.

UPDATE Medicii se plâng de comportamentul managerului Sorin Păun, care le vorbește urât și refuză achiziționarea de medicamente vitale pentru serviciul de urgență. Medicii spun că gestul lor e urmat și de către asistenții medicali. Conform demisionarilor, se suspendă activitatea avioanelor și elicopterelor SMURD.

Zeci de medici de la SMURD București ce activează la Spitalul Floreasca au anunțat că demisionează! 15 dintre ei au demisionat deja, iar ceilalți 15 îi vor urma.

știre în curs de actualizare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.