Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisii ȘOC la Barcelona. Nume GRELE au părăsit clubul, în contextul evenimentelor de duminică din Catalonia

www.agerpres.ro
Lionel Messi Barcelona

Jordi Mones şi Xavier Vilajoana, oficiali din conducerea FC Barcelona, au demisionat, duminică, în semn de protest faţă de neamânarea meciului cu Las Palmas în contextul desfăşurării referendumului din Catalonia, informează El Mundo.

Duminică a demisionat şi vicepreşedintele grup-rii, Carles Vilarrubi.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Las Palmas, într-un meci din La Liga disputat cu porţile închise, joc care a fost perturbat pentru scurt timp de un intrus, în minutul 72, scrie news.ro.

În minutul 72, deşi partida s-a disputat fără public, un bărbat care avea în mână un banner a reuşit să intre pe teren. El a fost scos imediat de pe gazon de şapte stewarzi.

FC Barcelona a cerut duminică amânarea partidei cu Las Palmas, în contextul desfăşurării referendumului din Catalonia şi al incidentelor legate de acesta. Liga spaniolă nu a fost însă de acord, astfel că jocul a avut loc cu porţile închise din motive de siguranţă.

Referendumul pentru independenţa Cataloniei a fost declarat ilegal de Guvernul central de la Madrid, care afirmă că, în conformitate cu prevederile Constituţiei, statul are caracter indivizibil şi a trimis mii de poliţişti în Catalonia pentru a împiedica votul, închizând secţiile de vot şi confiscând urne şi buletine de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.