Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demitere la nivel înalt: Şeful de la Electrica a fost concediat

electrica

Ioan Rosca a fost revocat din funcția de director general al Electrica cu trei luni înainte să-i expire mandatul. Consiliul de Administratie al Electrica l-a revocat vineri pe Ioan Rosca din functia de director general al companiei, potrivit unui raport transmis BVB. Pana in momentul in care va fi numit un nou director general, functia va fi ocupata provizoriu de directorul financiar Iuliana Andronache. Mandatul lui Rosca urma sa expire pana cel tarziu in iunie 2016, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie din 26 februarie, perioada in care ar fi trebuit gasit un nou director, in urma unui proces de selectie.

Citeşte şi: Vladimir Putin se implică după ce Maria Şarapova a fost prinsă dopată: Ce a decis președintele

Reprezentantii Electrica nu precizeaza motivul pentru care Ioan Rosca a fost revocat inainte de a fi selectat un nou director general. Ioan Rosca detine functia de director general al Electrica din mai 2012, fiind singurul director ramas din acea perioada. Intre timp, mai ales dupa listarea companiei in 2014, care a atras si un proces de reforma manageriala, au fost schimbati toti directorii, cei noi fiind numiti in urma unor procese de selectie.

Potrivit unor surse din piata, exista mai multi candidati pentru aceasta functie, unul dintre acestia fiind George Cristodorescu, fost director in E.ON Romania si fost presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, spune hotnews.

Citeşte şi: DOLIU uriaș în sportul mondial: Iolanda Balaș a încetat din viață

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.