Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, către CNA: 'Ce întrebări nepotrivite am pus'

Denise Rifai

Denise Rifai vorbeşte pentru prima dată despre scandalul electoral al momentului. Jurnalista de la Realitatea TV se apără după ce a fost atacată din toate părţile după ce s-a întâmplat la emisiunile moderate de ea. CNA a anunţat că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune. Denise Rifai a avut mai multe clinciuri cu Laura Chiriac şi Alexandru Nazare, candidaţii ALDE şi PNL la Primăria Sectorului 1.

Citeşte şi: Proiect militar nuclear uriaș al Rusiei: 'Face pagube devastatoare' / VIDEO

"O să îi rog pe cei de la CNA să îmi spună ce întrebări nepotrivite am pus. Dacă emisiunile sunt urmărite integral, nimeni nu mă poate acuza că mi-am depășit atribuțiile de moderator. Sunt pusă la zid că pun întrebări normale. Mă simt deranjată de faptul că lumea e revoltată de calitatea întrebărilor, și nu de calitatea invitaților. Când îi întrebi de cum se face bugetul și ei nu știu să răspundă sau de câte școli sunt în sector și nu știu nu e de interes? Nu te revolți? Era nevoie de o decredibilizare a mea pentru a acoperi lipsa de competență a unor candidați. Sunt și mulți care mă apreciază, care m-au lăudat, nu m-au certat. E o clepsidră întoarsă invers. Atenția s-a dus spre mine, nu spre candidați. Pe ei trebuie pusă lupa. Nu e bine.", a spus Denise Rifai pentru paginademedia.ro.

Citeşte şi: Stelian Tănase spune tot adevărul: Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje

Denise Rifai nu s-a oprit aici. Jurnalista a povestit cum îşi organizează emisiunea. "Formatul emisiunii mele este unul tehnic, orientat pe teme legate de administrație publică locală. Chiar dacă îi întreb de sloganul lor, de exemplu, îi duc tot spre zona tehnică, spre chestiuni ce țin de aria lor. Singura zonă altfel este partea de întrebări biografice și de prezentare de la începutul emisiunilor. Îi spun, de exemplu, lui Cristian Popescu că e omul din umbra denunțătoarei Măgureanu sau că presa a scris că și-a bătut nevasta. Ce este realmente comic stă în răspunsurile candidaților. Comic, dar și tragic. Eu sunt siderată de calitatea candidaților pentru alegerile locale. Tonul ține de moderator, sunt momente și momente. Eu nu am făcut o emisiune ca să am un ton dulce cu invitații. Poate e un ton mai revoltat. Dar când vezi că nu pot răspunde la întrebări simple, cum să nu te revolți?", a mai spus Denise Rifai pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.