Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, dezvăluiri INCENDIARE din campanie: Mi-a oferit o pereche de sandale

Denise Rifai

Denise Rifai, vedeta de la Realitatea Tv, care a devenit celebră în această campanie electorală pentru o serie de declarații în diferite interviuri cu candidați, lovește din nou!

Campania electorală a fost dezamăgitoare. Emisiuni electorale lipsite de expresie, cu politicieni mai mult sau mai puțin pregătiți, cu răspunsuri învățate pe de rost și repetate la toate televiziunile. A fost și o excepție în această campanie electorală: Denise Rifai, scrie DCNews.

Victor Ponta, atac dur la Iohannis: Este o catastrofă

La întrebarea, care i s-a părut cel mai pregătit invitat al emisiunii, Denise Rifai l-a numit pe Ștefănel Marin, candidatul PMP la Sectorul 4, care la finalul emisiunii i-a oferit și o pereche de sandale.

Un tip care nu doar că ştie administraţie publică, ci îşi cunoaşte şi foarte bine problemele sectorului, iar soluţiile pe care le-a propus în program erau unele de bun simț şi cu impact imediat pentru cetăţeni. Bine, cu Ştefănel Marin a fost o emisiune cu momente tensionate. La final, Ştefănel Marin mi-a oferit o pereche de sandale... Mi-a mărturisit că, în calitate de telespectator care se simţea mâhnit că anumiţi candidaţi nu recunosc că le place un anumit standard de viaţă şi dorea să le transmită că se pot cumpără lucruri frumoase şi dintr-un salariu de primar (era clar o aluzie la retorica doamnei Chiriac după participarea la mine în emsiune... ştim cu toţii revolta doamnei Chiriac care s-a simţit foarte jignită că am îndrăznit să o rog să ne explice nouă, cetăţenilor, cum va reuşi să rămână cu mâinile curate în contextul în care are un anumit standard de viaţă, iar salariul de primar nu este unul atât de ofertant)”, a spus Denise Rifai într-un interviu.

Restul interviului pe DC News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.