Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, REACȚIE la criticile lui Pleșu: Ups! Asta e grea

Denise Rifai

Realizatoarea tv Denise Rifai a reacţionat, joi, pe pagina personală de Facebook la criticile aduse de Andrei Pleșu la adresa sa, după ce Alina Gorghiu i-a propus vedetei TV să candideze la alegerile parlamentare din partea PNL.

Upssss! Asta de la domnul Plesu e grea, nu la fel ca si comentariile unora ca Toader Paleologu, Cornel Nistorescu, Radu Moraru sau alte colege din viata publica, al caror substrat l-am detectat. Dar mie tot imi place domnul Plesu! Am observat ca si dansul apreciaza anumite laturi ale mele, dar care NU conteaza in actualul context. Sper insa sa am ocazia sa-l conving de restul calitatilor pe care eu cred ca le posed, asta chiar ar conta!

PS: Si toate acestea, de la o propunere de candidatura din partea unui presedinte tot femeie, propunere la care inca cuget daca sa o accept sau nu, dupa cum am anuntat. In conditiile in care coruptii care isi reinnoiesc mandatele nu prea sunt deranjati de catre "deontologi", iar rudele, complicii si bodyguarzii (da!) unora dintre sefi vor avea loc pe liste. Tara trista, plina de umor(i).”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

În articolul „Reforma de cadre în PNL”, publicat în Dilema Veche, Andrei Pleșu a comentat în stilul său inconfundabil posibila candidatură a realizatoarei Denise Rifai pe listele PNL la parlamentar.

Uite, de-o pildă, deunăzi. Aflu siderat că o jurnalistă de la Realitatea TV e invitată să împrospăteze Partidul Național Liberal, cu farmecul și competențele ei. Și, firește, se declară disponibilă. Întîmplarea face că, în cîteva rînduri, trăisem, ca telespectator, experiențe de neuitat cu respectiva doamnă. O văzusem în dialog cu politicieni de toate culorile, etalînd o dezinvoltură amețitoare și amuțitoare. Arătoasă, în varianta carnasier, nărăvită în saltul la beregată, doamna cu pricina stîrnea simultan panică, rîs și stupoare. Cutare candidat la Primărie spune că vrea să dea tonul pentru București. „De ce tonul și nu păstrăvul?“ – intervine, șugubeață, moderatoarea. Ce umor! Ce fantezie! Ce spontaneitate! Într-o altă convorbire, auzind cuvîntul „împreună“, aceeași doamnă se gîndește imediat (și o mărturisește cu o dezarmantă sinceritate) la „împreunare“, în cuplu sau în grup! Alt interlocutor e scos la tablă pentru a defini termenul „document”, a scris Pleșu în Dilema Veche.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.