Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunț BOMBĂ împotriva Alinei Bica: un greu al PDL este implicat

alina bica

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, este atacată din toate părțile. Omul de afaceri, Marian Iancu, îi aduce acuzații acuzații extrem de grave Alinei Bica și susține că un rol cheie a jucat și europarlamentarul Teodor Stolojan.

”Am negociat din arestul IGP, forțat de împrejurări, la inițiativa și cu acordul doamnei procuror de caz Alina Bica, transferul de proprietate al acțiunilor și al creanțelor deținute asupra Rafo S.A. Onești. Doamna procuror era singura care putea, prin dispoziție scrisă, să facă posibil acest lucru.

Ofițerul de la arestul IGP, care conform procedurilor participă la orice vizită aprobată de procurorul de caz, a fost înlocuit cu un ofițer (femeie) de la biroul DIICOT al doamnei Alina Bica, din dispoziția acesteia.

Acest ordin a fost dat cu intenția clară de a cunoaște în detaliu datele economico- financiare ale tranzacției.

Am semnat vânzarea în anul 2005, iar atunci când au devenit neserioși și au întrerupt plățile convenite, în cursul anului 2006, am acționat în instanță pentru recuperarea Rafo S.A. Onești și anularea tranzacției. Imediat, grupul austriac a făcut o plângere penală și a depus-o tocmai la DIICOT, la doamna procuror Alina Bica, fapt pentru care m-a arestat de 3 ori consecutiv și am fost pus liber tot de atâtea ori în decursul a 60 de zile.”, susține Marian Iancu, într-un comunicat de presă.

Marian Iancu susține că pe acest fir a intrar și europarlamentarul PDL Teodor Stolojan, cel care își dorea să obțină controlul asupra Rafo Onești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.