Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Depunctările din fotbal au fost micşorate: Ce s-a decis la Apel

fotbal drepturi tv minge

Comisia de Apel a Sistemului national de licentiere din cadrul FRF a decis, vineri, ca echipele CFR Cluj si ASA Tagu Mures sa porneasca sezonul urmator cu un minus de 6 puncte, iar Rapid cu minus 3, au declarat surse apropiate echipelor.

 

Deciziile sunt definitive pe plan national si pot fi atacate doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, conform News.ro

 

CFR Cluj, care fusese depunctata cu 9 puncte, cele mai multe, de catre Comisia de fond, a primit in final o pedeapsa mai mica, de doar 6 puncte, dupa ce a demonstrat ca a achitat datoriile catre personalul clubului.

 

Sentinta comisiei de fond a fost mentinuta la apel in cazul echipei ASA Targu Mures, care va incepe viitorul sezon de la minus 6 puncte, intrucat gruparea ardeleana abia a intrat in insolventa si nu are inca planul de reorganizare aprobat.

 

In ceea ce priveste FC Rapid, conducerea clubului a facut dovada platii catre alte cluburi a unor sume reprezentand taxa de formare a unor jucatori, astfel incat Comisia de apel a micsorat handicapul initial la 3 puncte penalizare.

 

UTA Batrana Doamna a scapat de cele trei puncte de penalizare dupa apelul formulat, iar sanctiunea financiara aplicata anterior, de 120.000 de lei, a fost diminuata la 20.000 de lei. Dunarea Calarasi, sanctionata initial cu 100.000 de lei, a primit in cele din urma o amenda de 60.000 de lei.

 

Gruparea Petrolul Ploiesti, sanctionata cu 6 puncte si o amenda de 120.000 de lei, nu a mai facut apel intrucat echipa prahoveana a retrogradat in Liga a II-a si nu se mai aplica pedeapsa, mentinandu-se astfel decizia Comisiei de fond a Sistemului National de Licentiere.

 

Dintre echipele sanctionate de catre comisia de licentiere, doar ASA Targu Mures si-a aratat intentia de a face recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), inainte de decizia definitiva pe plan national.

 

Toate celelalte grupari care au depus dosarele de licentiere au primit inca de la prima instanta aviz favorabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.