Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputații îl ignoră pe Tăriceanu: Udrea, 'executată' rapid

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Conducerea Camerei Deputaţilor nu ţine cont de solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu cu privire la amânarea cererilor DNA până după alegeri. Cererea de încuviinţare a urmăririi penale a Elenei Udrea trece repede prin Parlament.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit că marţi, 18 octombrie, se va da votul final în plen pe solicitarea DNA în privinţa Elenei Udrea. Fostul ministru va lua cuvântul de la tribuna Camerei Deputaţilor de la ora 11.00, iar de la ora 12.30 va începe votul pe proiectele de ordinea de zi, printre care solicitarea DNA, moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei şi legea conversiei creditelor.

Luni, de la ora 15.00, Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor trebuia să dea avizul consulativ pe cererea DNA de începere a urmăririi penale împotriva Elenei Udrea.

Procurorul general Augustin Lazăr a trimis săptămâna trecută Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru Elena Udrea, pentru două infracţiuni de instigare la luare de mită privind campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.