Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: Anca Dragu merita să fie dată cu capul de pereți, Biriș trebuie demis

dragu

Deputatul PNL Daniel Cătălin Zamfir, soțul vedetei Oana Stancu de la Antena 3, are cuvinte dure la adresa miniștrilor tehnocrați ai lui Dacian Cioloș. Zamfir spune că ministrul de Finanțe, Anca Paliu Dragu, meritat ”dată cu capul de pereți” când a spus că românii trebuie să muncească la fel ca alți săraci ai lumii, pentru 2 lei. El plusează și cere demiterea lui Gabriel Biriș, secretarul de stat de la același minister, care vrea taxarea românilor fără niciun venit. Zamfir e inițiatorul celebrei legi a dării în plată, retrimisă în Parlament de Klaus Iohannis.

”N-am avut reactie publica ferma,nici eu si nici PNL la spusele dnei ministru de finante Paliu-Dragu,desi ar fi meritat data "cu capul de pereti" pentru declaratia aia imbecila.Acum,vine un ins,secretar de stat la acelasi minister,tehnocrat de meserie(a se citi mare beneficiar al relatiilor cu statul roman) si da si el cu bata-n balta.Baiatul cu off-shore in Cipru moare acum de grija veniturilor la stat si bineinteles are si calitatea morala sa spuna ca legea darii in plata e paguboasa pentru statul roman! M-am saturat de toti astia care sunt platiti de banci sau au interese financiare sa vorbeasca acum ca mari specialisti!Cat tupeu!Acum o spun raspicat ca cetateanul asta nu are ce cauta la varful Ministerului de Finante,si sper din suflet sa fie demis urgent!

Sa nu uitam ca un om de o calitate morala si profesionala de netagaduit,fostul ministru al culturii,Daniel Barbu a demisionat pentru o dclaratie care a fost considerata nepotrivita,dar care nu era nici pe departe de natura celor facute de cei de la Finante.”, e mesajul lui Zamfir.

N-am avut reactie publica ferma,nici eu si nici PNL la spusele dnei ministru de finante Paliu-Dragu,desi ar fi meritat...

Posted by Daniel Catalin Zamfir on 5 Ianuarie 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.