Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: 'Ponta ar trebui să iasă cu totul din viaţa politică'

ponta nervos

Fostul premier Victor Ponta trebuie să iasă cu totul din viaţa politică pentru dezastrul autostrăzii Orăştie-Sibiu, în contextul în care promitea, în 2013, că dacă nu finalizează Comarnic-Braşov nu mai candidează la alegerile parlamentare din 2016, afirmă deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

"În februarie 2013, Victor Ponta declara că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă până la acea dată autostrada Comarnic-Braşov nu va fi terminată. “Dacă nu e gata până în 2016 nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Braşov şi cu Piteşti-Craiova”, spunea atunci Victor Ponta, promisiunea sa fiind repetată şi ulterior. Acum, la final de an, bilanţul autostrăzilor pe 2015 este unul dezastruos: doar 47 de km au fost inauguraţi, în condiţiile în care 22 de km - tronsonul Orăştie- Sibiu - au fost închişi pentru reparaţii la doar câteva luni de la deschidere, potrivit presei. Un decont care trebuie achitat în primul rând de premierul Ponta şi de miniştrii transporturilor pe care i-a girat şi susţinut: Dan Şova şi Ioan Rus. De aceea, cred că e de bun-simţ ca pentru acest dezastru, Victor Ponta să anunţe că renunţă la viaţa politică, şi nu că se gândeşte să candideze pentru un nou mandat, susţinut de PSD Gorj, aşa cum a afirmat zilele trecute", afirmă deputatul liberal.

Raeţchi a punctat că în guvernarea Ponta, PSD a deţinut portofoliul Transporturilor prin apropiaţii fostului premier, deci este direct responsabil de actuala stare a infrastructurii rutiere.

"Investitorii fug de o ţară care nu are infrastructura corespunzătoare şi chiar dacă PSD a deţinut portofoliul Transporturilor printre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Victor Ponta, la finalul guvernării sale, dezastrul este evident. Lucrări întârziate, sute de milioane de euro din fonduri europene pierdute şi locuri de muncă ratate - acesta este bilanţul guvernului Ponta pe această zonă", mai spune deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.