Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: Un lider al nostru a spus că își bagă ceva în intelectuali

theodor paleologu

O dezbatere despre valorile dreptei, organizat de Centrul de Analiza Strategica Aplicata a scos la iveală și disensiunile dintre politicienii de dreapta și intelectualii de aceeași culoare politică.

Prezent la eveniment, deputatul Toader Paleologu susține că a simțit pe pielea lui cum e să fi intelectual într-un partid.
E periculos sa ai idei in partide. Si PNL si PSD sunt total opace. Mi-a pus un lider al nostru ca is baga ceva undeva in intelectuali. Direct și fără ocolișuri„ a spus deputatul.
-
El a spus că în acest moment PNL nu are nici un argument cu care să vină în fața alegătorilor în afară de unul:
Singurul meu argument in fata alegatorilor e acela ca noi o sa facem mai putin rau decat ceilalti. Cei din sectorul 2 m-au crezut de doua ori. A fost un sport extrem, e ca si cum ai fi facut pipi contra vantului, dar am fost cel mai puțin batut candidat al PDL. Vom fi credibili cand vom face ceva clar si efectiv pentru oameni.„ a spus el.
-
„Eu am spus și spun. Până când un român nu își va putea face un PFA într-o singură zi nu am făcut nimic. Restul is only bullshit.„, a spus tranșant deputatul.
-
„Cei care vor fi ministri de finante sau economie, ca ii stim deja, habar nu au. Ei se pricep doar la macroeconomie.„, a mai spus el despre cei care își arogă prin partid viitoarele funcții din viitoarea guvernare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.