Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, audiat la DNA

ioan adam

Deputatul PSD de Braşov Ioan Adam, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România, a fost audiat la DNA miercuri dimineaţa, în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA au făcut percheziţii în 3 judeţe şi în Capitală. Adam a răspuns întrebărilor procurorilor DNA Braşov, iar la ieşire a refuzat să dea detalii. "Sunt probleme de natură confidenţială. Nu vă grăbiţi, vă rog eu", a declarat deputatul. Şi soţia aceastuia, judecătorul Roxana Adam, ar fi vizată de procurorii DNA.

Deputatul Ioan Adam ar fi implicat în retrocedarea ilegală a unei părţi din fosta moşie a familiei Ghika. Adam este membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Acesta a condus în trecut şi Judecătoria Braşov.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacău, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatură, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Citeşte şi: Perchezitii de amploare in 3 judete si Capitala. Un deputat PSD si 3 judecatori implicati

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.