Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, către Funeriu: 'Îţi voi administra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică'

funeriu bun

Disputa de la distanţă dintre deputatul PSD Ninel Peia şi fostul ministru Daniel Funeriu o ia pe căi nebănuite. După ce Peia a afirmat că un vaccin ar putea fi cauza îmbolnăvirii bebeluşilor din Argeş, Funeriu l-a numit "imbecil" ("moron"). În replică, deputatul social-democrat îl ameninţă pe fostul ministru al Educaţiei cu bătaia, dacă nu îşi cere scuze.

"Daniel Petru Funeriu este unul dintre numele de tristă amintire pe care îl credeam şters definitiv din prezentul şi viitorul politic al României. Dar, nu, asemenea unui vierme intestinal, când prinde un moment favorabil, această fantasmagorică fiinţă se iţeşte din nou căutând loc prielnic pentru a-şi depune pestilenţialele ouă pe unde o putea, numai vizibile să fie", scrie Ninel Peia într-un articol publicat pe blogul său, găzduit de stiripesurse.ro.

Citeşte AICI articolul complet semnat de deputatul PSD Ninel Peia!

Deputatul continuă în aceeaşi notă, cu trimiteri la educaţia lui Funeriu şi la prezenţa sa în Dosarul Microsoft, iar în final îi cere acestuia să-şi ceară scuze, pentru a nu-i administra o corecţie fizică.

"În încheiere, fiindcă sunt într-o bună dispoziţie, sunt de acord să îţi prezinţi scuzele, aşa, protocolar, ca de la un doctor în chimie la un “moron”, desigur, dacă nu ai hârtiile prin care vei putea dovedi că sunt imbecile. În caz contrar, promit că, într-o zi, te voi întânli, dottore, şi, fără să te jugănesc în vreun fel, îţi voi aministra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică, de o s-o ţii minte toată viaţa ta. Şi să nu fii ruşinat, nu este decât o formă mai veche de a educa o persoană care refuză să înveţe minimum bunele maniere", mai scrie Ninel Peia.

Vezi şi: Deputat PSD, făcut praf de Funeriu: 'Imbecilule'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.