Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD face praf Guvernul Ponta: Este Guvernul 000

PSD

Deputatul PSD Florentin Gust face praf Guvernul Ponta. Acesta il califica drept Guvernul 000, pentru ca, potrivit deputatului, autostrada Craiova-Ploiesti, autostrada Olteniei, este ignorata. El sustine ca acest proiect de infrastructura este suficient de mare incat sa fac Guvernul sa pice.

"Pentru Guvernul Ponta-Dragnea, autostrada Craiova-Pitești este autostrada suspendată de la executare. În ciuda declarațiilor oficialilor guvernamentali, nu s-a făcut de atâția ani niciun progres pentru cel mai important proiect de infrastructură din Oltenia.

Domnii Ponta și Dragnea ne-au spus de atâtea ori, începând cu 2012, să mergem în fața oamenilor și să le spunem că autostrada este o prioritate și că se va face. Astăzi, concluzia este una singură: din prisma proiectului autostrăzii Olteniei, Guvernul Ponta-Dragnea este Guvernul 000: zero bani alocați, zero studii de fezabilitate realizate, zero interes. Ca deputat, am datoria să spun adevărul și să denunț ștergerea Olteniei de pe harta de autostrăzi a României, implicit si de pe harta dezvoltarii", sustine deputatul PSD.

Acesta cere politicienilor din Oltenia sa se lupte pentru aceasta autostrada si atrage atentia Guvernului ca poate sa pice daca nu tine cont de acest proiect.

"I-am apreciat pe domnii Nichita și Adomniței care sâmbătă la Iași le-au spus Președintelui și Premierului că autostrada Moldovei trebuie construită. Vreau să văd același curaj și aceeași determinare din partea politicienilor Olteniei, care să iasă cu un ultimatum pentru Guvern: fie dați drumul la lucrări în acest an, fie mergeți acasă. Autostrada Olteniei este un proiect suficient de important pentru ca un Guvern să pice.

Le cer colegilor mei politicieni din Oltenia să nu mai lase capul în jos când la București se iau decizii prin care marile proiecte de infrastructură ne ocolesc. Dacă vom continua să lăsăm capul în jos, vom ajunge un deșert al locurilor de muncă. Degeaba vom manca semințe pe stadioane de sute de milioane de lei, dacă oamenii nu vor avea din ce să-și plătească biletul de intrare.

În lipsa unei autostrăzi, Oltenia este pe cale să piardă legătura cu dezvoltarea și cu Vestul pentru următorii zece ani. Cât alții se vor dezvolta, noi vom rămâne in urma, uitati de Guvern, devenind treptat una dintre cele mai sarace regiuni ale Romaniei.

Cine nu are curaj să se bată pentru autostrada Craiova - Pitești nu merită să-i reprezinte pe olteni", a precizat deputatul PSD intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.