Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputaţii dau miercuri votul pe cererile DNA în cazul Rizea

vot parlament

Deputaţii vor da miercuri votul pe cererea DNA privind reţinerea şi arestarea preventivă a social-democratului Cristian Rizea. 

"Miercuri, de la 10,00 la 12,00, are loc plenul Camerei Deputaţilor cu dezbateri pe problemele înscrise pe ordinea de zi, de la ora 12,00 la 12,45 se va analiza cererea ministrului Justiţiei şi cele două rapoarte ale Comisiei juridice vizavi de reţinerea şi arestarea domnului Rizea, iar după aceea va fi votul final pe iniţiativele legislative şi două voturi cu bile pe cele două rapoarte ale Comisiei juridice", a anunţat luni secretarul Camerei, Niculae Mircovici. 

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat luni cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea. Acesta este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că poziţia politică a partidului privind votul din plenul Camerei Deputaţilor în cazul lui Cristian Rizea va fi aceeaşi ca şi la celelalte solicitări ale procurorilor. "Poziţia politică a PSD este aceeaşi pe care o ştiţi. A fost votată o dată şi nu a fost schimbată", a afirmat Liviu Dragnea. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.