Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul 'mitralieră', mielușel în fața procurorilor: ce le-a spus acestora

romaniacurata.ro
Catalin Radulescu

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, poza drept un războinic într-un interviu pentru Adevărul, dar ajuns în fața procurorilor acesta a dat înapoi. Cătălin Rădulescu le-a spus procurorilor că nu a făcut altceva decât să se dea mare și că prima armă a deținut-o în anul 1999.

Înalta Curte: Hrebenciuc, arestat în baza unor stenograme MODIFICATE de SRI

El a adăugat că anul trecut - după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru corupție - i-a fost ridicată o a treia armă, care era neletală.

Deputatul PSD a rămas fără două arme, la sfârșitul săptămânii trecute. Decizia fost luată de poliţişti, în urma controlului pe care l-au făcut acasă la Cătălin Rădulescu, care a rămas şi fără o armă de vânătoare.

Poliţiştii argeşeni au descoperit că arma de panoplie, acel AKM, nu avea un dispozitiv de siguranță, așa cum prevede legea. Acesta este motivul pentru care poliţiştii i-au anulat deputatului permisul de portarmă.

„Eu sunt colecţionar, am nişte arme, dar n-am tras în viaţa mea. Arma pe care eu o am acasă am cumpărat-o, sunt şi colecţionar. Am spus şi voi spune - dacă vreodată în ţara asta va mai veni comunismul, stalinismul, hitlerismul sau ceva, voi ieşi în stradă cu arma. Şi cu asta am clarificat subiectul. La Revoluţie am ieşit în stradă tot aşa, împotriva unui sistem comunist, atunci am luptat pentru nişte idei pentru care lupt - drepturile şi libertăţile omului. Pe vremea comunismului n-ai fi putut lua un interviu în viaţa voastră”, spunea recent Cătălin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.