Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Der Spiegel: România, țara în care președintele îi cere premierului să vină cu scutirea medicală

Germanii sunt surprinși și amuzați de relațiile dintre cei mai importanți demnitari români, Președintele și Prim Ministrul. Der Spiegel scrie despre problemele penale ale premierului Victor Ponta dar și despre relația dintre acesta și Președintele Klaus Iohannis, relație care șchiopătează cel puțin la fel de grav ca și premierul. Însă ceea ce i-a șocat pe germani e solicitarea pe care Președintele român i-a făcut-0 premierului, de a se prezenta la el cu scutirea medicală, întocmai cum un profesor îi cere elevului.

”Preşedintele nu vrea să fie văzut împreună cu premierul său. Premierul, Victor Ponta, urcă şchiopătând în două cârje, genunchiul stâng îi face probleme în urma unei accidentări la baschet. Timp de trei săptămâni, Ponta a fost la tratament în Turcia, acum a revenit. De fapt, în capătul scărilor ar fi trebuit să îl aştepte Klaus Iohannis, preşedintele, care ar fi trebuit să-şi întâmpine subalternul.

Ponta nu este surprins, la urma urmei preşedintele i-a cerut chiar o adeverinţă de boală înainte de a-i aproba concediul medical. Un preşedinte care cere din partea premierului său un certificat medical – aşa ceva nu a existat încă.” scrie Der Spiegel (RADOR)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.