Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deranj mare în PSD după măciuca DNA în casa lui Oprescu

PMB primaria capitalei

Rând pe rând oamenii lui Sorin Oprescu pică ca popicele în plasa procurorilor DNA. Îngrijorător pentru edil și susținătorii lui din PSD e faptul că aceștia nu cad ca urmare a unor mega anchete bine documentate sau elaborate, ci în urma unor acțiuni de flagrant.

A fost Mădălin Dumitru, fost director al Direcției Generale Infrastructură și Servicii Publice, acum  e Solomon Wigler, consilierul personal al primarului general Sorin Oprescu și surse din cadrul serviciilor de informații susțin că ”pe țeavă” mai sunt încă cel puțin 5 oameni cheie din Primăria Capitalei.

Citește și: Oprescu, implicat în Dosarul consilierului. Ce acte suspecte a semnat primarul general/ STENOGRAME

Adică lațul se strânge tot mai tare în jurul primarului general și în atari condiții o nouă candidatură a lui Sorin Oprescu devine din ce în ce mai improbabilă.

Că DNA-ul e cu ținta pe PMB reiese clar din stenogramele din dosarul lui Mădălin Dumitru unde procurorii au lăsat un pasaj savuros în care soția inculpatului îi spune că trebuie să asculte ce a fost învățat și avertizat la Primărie - adică să nu fie ostentativ.

VEZI AICI SAVUROASELE STENOGRAME ALE DOSARULUI

În aceste condiții social-democrații sunt descoperiți. Potrivit informațiilor noastre nu există nimeni la această oră la PSD în stare să ducă o campanie cu succes la Primăria Capitalei.

”Toată lumea a mizat pe Oprescu. Dacă mai pică 2-3 e doar o chestiune de timp până ajung și la primar. Trebuie urgent să găsim un om din partid sau din afară pe care să îl pregătim pentru o candidatură”, susține unul din liderii naționali ai PSD.

În opinia acestuia doar legea alegerii primarului dintr-un singur tura mai salvat ceva pentru că ”Negoiță al nostru sau Onțanu nu mai prindeau încă un mandat că se uneau toții împotriva lor”, mai susține sursa menționată.

În condițiile în care întotdeauna în Capitală a prevalat votul politic, e de așteptat ca un deranj major la nivelul lui Sorin Oprescu să aducă surprize anul viitor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.