Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI la CJAS Vrancea: Mai mulți suspecți de decontări nelegale de servicii medicale au fost săltați de DIICOT

Inquam Photos / Octav Ganea
diicot cocaina

Procurorii DIICOT au descins, miercuri, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea de unde au ridicat mai multe documente, dar şi la sediul unei clinici de imagistică medicală, suspectată că ar fi decontat servicii, deşi nu deţine autorizaţie de funcţionare. Prejudiciul estimat în dosar se ridică la 600.000 de lei.

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului News.ro, că procurorii DIICOT au descins la sediul CJAS Vrancea de unde s-au ridicat documete, într-un dosar cu prejudiciu estimat la 600.000 de lei.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Reprezentanţii CJAS Vrancea afirmă că instituţia nu a fost vizată de percheziţii, dar confirmă că s-au ridicat înscrisuri.

”La sediul CJAS Vrancea nu s-au efectuat percheziţii. A fost o acţiune de ridicare de documente şi, pentru informaţii în legătura cu această acţiune, vă rugăm să va adresaţi instituţiei competente care derulează investigaţia”, se arată într-un comunicat transmis de CJAS Vrancea.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PM

De asemenea, sursele judiciare au precizat că s-au făcut percheziţii la o clinică de imagistică medicală din Focşani, dar şi la Constanţa, la sediul central al societăţii medicale.

Potrivit surselor citate, există suspiciunea că, în perioada 2011-2013, clinica ar fi prestat activităţi de imagistică medicală fără să aibă autorizaţie, încasând însă bani din fondul de sănătate pentru serviciile respective.

Citește și: Situație fără precedent la o importantă companie aeriană! Sute de oameni s-au îmbolnăvit subit

În dosar ar fi vizaţi, printre alţii, fostul director al CJAS Vrancea, Mihai Copaci, condamnat între timp într-un dosar de luare de mită, dar şi directorul clinicii medicale.

Mai multe persoane, inclusiv directorul clinicii de imagistică medicală, au fost duşi la audieri la sediul DIICOT Vrancea.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât plătește Kaufland pentru ca ȘEFUL să EVITE o coadă INFERNALĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.