Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperă primul ansamblu de case active din România, la Imobiliarium!

satulscandinav.ro
satul scandinav

Satul Scandinav, cel mai nou proiect rezidențial premium din România, compus din case inteligente, este unul dintre cei mai importanți participanți la Imobiliarium – prima expoziție tehnologizată dedicată zonei de rezidențial din România. Fii printre invitații care descoperă cel mai exclusivist cartier rezidențial și descoperă stilul scandinav de construcție și tehnologizare a caselor!

Între 13 și 15 octombrie, la Băneasa Shopping City, la standul 20, vei putea afla toate detaliile privind Satul Scandinav - primul ansamblu de case active din România și doar acolo vei putea profita de noile prețuri, reduse cu până la 20 000 de euro, la achiziția uneia dintre casele 20 B și 20 C din cadrul acestui proiect. Un cartier de case exclusivist care îmbină rigorile scandinave de construcție, arhitectură și cele mai noi tehnologii de reducere a costurilor de întreținere. Proiectul a fost realizat de compania suedeză Linotol, recunoscută la nivel internațional pentru proiectele moderne și inovatoare.

La standul 20, vei fi întâmpinat de reprezentanții și consultanții Satul Scandinav, unde vei afla cum o locuință poate deveni o destinație de vacanță. Proiectul are la bază un concept nou, promițător, acela de a redefini conceptul de casă. Poziționat strategic, în Snagov, aproape de lac și pădure, Satul Scandinav bifează cu succes toate considerentele de calitate și confort.content-image

content-image

Costuri reduse, control total

Stilul scandinav, care impresionează la nivel de design al construcțiilor, șochează și mai mult la nivel de proiectare. Tehnologiile scandinave avansate de reducere a consumului de energie, care oferă un habitat sănătos datorită sistemului de ventilație, o temperatură confortabilă indiferent de sezon, control total și costuri aproape de zero pentru întreținere, transformă Satul Scandinav în cel mai apropiat pas în viitorul tehnologizat al imobiliarelor.

Un alt stil de viață

În prezent sunt 14 case inteligente în satul Scandinav, dar proiectul se află în prima fază de dezvoltare. Iar pe lângă avantajele deținerii unei locuințe inteligente se află și alte beneficii care sporesc confortul: locurile de parcare, bucătăriile complet mobilate și utilate, accesul la piscină, saună, jacuzzi, zone de recreere și de barbeque. Mai mult, pentru a sublinia caracterul de exclusivism, în cadrul cartierului comunitatea are acces la toate facilitățile necesare: școli internaționale, restaurante, Clubul Snagov, sală de fitness și multe altele.

Vino la Imobiliarium și vei putea vizita virtual Satul Scandinav cu ajutorul ochelarilor VR și vei putea afla în detaliu cum poți face parte din prima comunitate a unui cartier de case active!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.