Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire şocantă: Ambasadă americană falsă care funcţiona de mai bine de un deceniu

sua steag

Autoritățile americane au descoperit recent că drapelul Statelor Unite era ridicat în fiecare zi de luni, marți și vineri în fața unei clădiri murdare din Accra, capitala Ghanei. În incinta clădirii se afla un portret al președintelui Obama, iar toate semnele indicau vizitatorilor că sunt în Ambasada SUA, dar totul era o farsă. Ambasada americană era una falsă, operată de o grupare de crimă organizată, din care făceau parte cetățeni din țară și turci.

Ambasada a funcționat pentru 10 ani, iar infractorii mituiau oficialii pentru a ignora acest fapt. Gruparea a reușit să obțină documente false pentru cei care plăteau sume uriașe pentru o viză americană, informează Digi24.

Dragnea, reacție furtunoasă după atacul Alinei Gorghiu. Dezvăluiri din culisele USL

Agenții americani au primit informații despre o falsă ambasadă americană, precum și despre o falsă ambasadă olandeză care activează în Accra. ARSO-I a colaborat cu autorităţile din Ghana, precum şi cu reprezentanţii misiunii diplomatice canadiene din Accra pentru a investiga falsa Ambasadă a Statelor Unite.

Autorităţile americane au organizat mai multe percheziţii, în timpul cărora mai mulţi suspecţi au fost arestaţi şi au fost recuperate dovezi importante, inclusiv un laptop, mai multe telefoane mobile şi peste 150 de paşapoarte, care funcţionau în Statele Unite, India, Africa de Sud, dar şi în zona Schengen. Autorităţile americane au organizat mai multe percheziţii, în timpul cărora mai mulţi suspecţi au fost arestaţi şi au fost recuperate dovezi importante, inclusiv un laptop, mai multe telefoane mobile şi peste 150 de paşapoarte, care funcţionau în Statele Unite, India, Africa de Sud, dar şi în zona Schengen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.