Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ULUITOARE: Planta care poate vindeca 5 tipuri de cancer

cancer

Cancerul a făcut multe victime în ultimii zeci de ani, așa că oamenii încearcă să găsească modalități prin care să fie protejați. Chiar dacă nu poți să faci nimic să-ți îmbunătățești genele, există alți factori cauzatori de cancer pe care, însă, îi poți controla. Cea mai bună modalitate de a ține departe orice formă de cancer este combinația dietă sănătoasă și mișcare. Și apropo de alimentație: există o anume plantă care poate vindecă până la cinci forme de cancer.

Localizată în Himalaya planta aceasta poate ajuta oamenii să-și îmbunătățească în diverse moduri starea de sănătate.

Acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: 'Îl paște PUŞCĂRIA, și pe el și pe consoarta primă doamnă'

Nu mulți oameni au auzit despre ea însă lucrurile se vor schimbă, cu siguranță, după ce vor află despre beneficiile oferite de această plantă. Nu doar că previne cinci tipuri de cancer, însă conține mulți nutrienți și antioxidanți ce vindecă multe alte boli.

Planta de care vorbim se numește Moringa și crește în Himalaya, Pakistan, Afganistan, India și Bangladesh, informează realitatea.net. În medicină sunt folosite toate componentele sale, de la semințe, flori, rădăcini, frunze până la coajă ei.

Potrivit WebMD, Moringa poate fi de folos în următoarele afecțiuni: anemie, artrite, astm, cancer, constipație, diabet, diaree, boli ale gingiilor, dureri de cap, probleme ale inimii, hipertensiune, boli autoimune, infecții, spasme intestinale, dureri ale incheieturilor, pietre la rinichi, reducerea umflaturilor, dureri la stomac, probleme cu tiroidă și ulcere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.