Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despre batjocorirea manifestanților Antenelor

alexandru petria

În legătură cu evenimentul Antenelor din Piața Constituției. Niște oameni au susținut o poziție, care convine sau nu. Și n-au fost puțini, raportat la alte acțiuni de protest de la noi, mai ales că un timp a și plouat.

Nu mai discut fondul problemei, am scris două articole despre situația de la cele 5 televiziuni, chiar pe știripesurse.ro. Țin să zic însă câteva cuvinte despre comentariile de pe Facebook și de pe unele situri referitoare la miting.

Parcă s-a primit ordin de zi pe unitate, cei prezenți au fost batjocoriți grosier, că mulți au fost pensionari, că n-au carte și facies de top-model, chestii din astea.

Dacă erau în mai vârstă, înseamnă că nu au dreptate? Erau posesorii adevărului dacă aveau douăzeci și ceva de ani? De când e ok să discuți drepturile omului și deținerea adevărului în funcție de etate? Dacă participau numai femei ori numai bolnavi de cancer, cum era? E o abordare cu iz fascist, periculoasă și descalificantă uman pentru cei care o propagă. Le-ar fi convenit să se discute la fel despre părinții și bunicii lor? Mă îndoiesc.

După intensitatea și mârșăvia loviturilor, cine gândește n-are cum să nu observe că sistemul a intrat în fibrilație, că a început să fie cuprins de frică. În asemenea momente, de răscruce, strălucesc vizibil gradele camuflate ale celor ce-și spun altfel ziariști sau profesori universitari. Săpunul spală jegul de pe corp, nu și de pe suflete!

___

Vezi și: Dana Grecu, gest extrem în Piața Constituției / VIDEO

Vezi și: Carmen Avram a izbucnit în lacrimi / VIDEO

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.