Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Destinație exotică pentru un fost giuleștean: De unde vrea să prindă Ciolacu echipa națională VIDEO

www.libertatea.ro
Andrei Ciolacu

Fotbalistul român Andrei Ciolacu, primit ca o vedetă în Singapore. Atacantul de 24 de ani a semnat pentru formația Warriors FC din capitala Singapore un contract valabil până în luna noiembrie.

Fosul rapidist s-a integrat în programul noii sale echipe și a acordat primul interviu, pentru postul TV Eleven Sports. ”Decizia de a veni să joc în Singapore mi-a aparținut. Mi-am anunțat familia chiar când am semnat. A fost o surpriză pentru toată lumea. Cred că va fi o experienţă bună pentru mine. Multă lume spune că Asia nu e Europa, dar cred că și în Asia sunt echipe bune. Orice atacant vrea să marcheze, dar în meciuri pot să dau și assisturi”, a declarat Andrei Ciolacu, potrivit Libertatea.

Citește și: S-a încheiat telenovela Săpunaru: Fostul rapidist revine lângă Șumudică

Asiaticii îl privesc pe Andrei ca pe un fotbalist de top din România. Știu că a jucat în cupele europene și că a fost internațional de tineret, și cred că din Singapore poate face saltul la prima reprezentativă.

”Știu că va fi greu ca staff-ul echipei naționale a României să mă vadă jucând în Asia, dar în viață trebuie să fii pregătit tot timpul. Voi fi pregătit până mă retrag să joc pentru echipa națională și să dau tot ce am mai bun la fiecare meci. Cunosc istoria clubului Warriors, are multe titluri în Singapore. Vreau să continuăm pe același drum. Avem șanse să fim în primele locuri. Obiectivul meu este să ne calificăm în AFC Cup sau, cine știe, să prindem locul 1, sunt șanse, dar nu mai avem voie să facem pași greșiți”, a spus atacantul român.

Warriors FC se află pe locul 4 în S.League, cu 21 de puncte după 12 etape, la 10 puncte în urma liderului Albirex Niigata FC și la șapte puncte de locul 2, care asigură prezența în AFC Cup, echivalentul Europa League.

Conform site-ului echipei Warriors, Ciolacu ar urma să debuteze duminică, 2 iulie, în meciul cu Brunei DPMM, din etapa a 13-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.