Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE despre asasinatul din gară. Mărturii INCREDIBILE ale criminalului: 'URĂSC poliţiştii' - FOTO

Facebook Politia Romana
politist mort gara suceava

Un asasinat teribil a şocat întreaga Românie. Poliţistul Sorin Vezeteu patrula singur pe peronul gării din Burdujeni, când, la un moment dat, un tânăr a venit în fugă din spate şi l-a înjunghiat în gât pe poliţist, direct în jugulară.

Sorin a încercat să se apere şi a vrut să ducă mâna spre centură, să scoată spray-ul lacrimogen. N-a mai apucat, însă, pentru că asasinul s-a năpustit asupra lui şi a început să-l înjughie cu sete de zeci de ori, chiar şi când poliţistul era prăbuşit la pământ.

Bărbatul nu s-a oprit şi l-a înjunghiat până în momentul în care mai mulţi călători dintr-un tren aflat în gară au sărit în ajutorul poliţistului şi l-au imobilizat pe criminal. Peste 40 de lovituri de cuţit s-ar fi identificat pe trupul poliţistului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Observator.tv.

Citeşte şi: Lovitură INCREDIBILĂ pentru Ilie Năstase. Decizia OFICIALĂ a Federației Internaționale de Tenis

"Agresorul avea antecedente penale, în Spania, unde suferise două condamnări definitive. Și din ceea ce a rezultat în urma primelor declarații, a reiesit că ura poliția, ura uniforma, nu era o cauzalitate între agresor și victimă. A venit prin spate, a început să lovească", a mărturisit ministrul Carmen Dan într-o intervenţie prin telefon la Digi24.

content-image

Agresorul a fost violent și în celula de arest. În dimineaţa zilei de vineri, 21 iulie, Ioan Beşa a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a fi audiat.  Și-a recunoscut fapta, dar a spus că nu regretă nimic.

"Nu suport uniforma, urăsc uniforma de poliție, urăsc polițiștii, am jurat să mă răzbun, să le iau viața, pentru că am fost închis pe nedrept în Spania", avea să declare el în fața investigatorilor, potrivit ziarului Libertatea.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Colegul polițistului mort, şi el martor al tragediei și participant la imobilizare, a intrat într-o depresie puternică. De azi-noapte, un psiholog al Poliției încearcă să-l pună pe picioare. Totodată, psihologi ai Poliției încearcă s-o ajute și pe soția polițistului.

Citeşte şi: Decizie BOMBĂ după 10 ani de procese: malpraxis în cazul Ralucăi Stroescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.