Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viața jurnalistei de la Antena 1 / VIDEO

iuliana gatej

Jurnalista Iuliana Gătej de la Antena 1 a murit în noaptea de Ajun în timp ce se ducea la Focșani, pentru a face Crăciunul alături de părinții săi. Femeia, aflată la volanul unei mașini puternice, a derapat și a intrat într-un copac. Medicii nu au mai avut ce face, decât să constate decesul.

Citește și: CUTREMURĂTOR Nașul de botez al jurnalistei de la Antena 1 a murit la o zi după ea

Apropiaţi ai jurnalistei au povestit pentru Click! că în momentul impactului, tânăra vorbea la telefon cu un cameraman de la Observator. Bărbatul a auzit un zgomot puternic după care legătura telefonică s-a întrerupt. În zadar a reîncercat el să stabilească contactul cu Iuliana. Fluturica murise. Bulversat, tânărul a luat legătura cu secretarul de stat Raed Arafat, fondatorul SMURD, care în scurt timp i-a confirmat accidentul de pe DN 2 dar şi trista veste că Iuliana Gătej s-a stins din viaţă.

Citește și: Accident cumplit. O vedetă TV și-a pierdut viața/ video - UPDATE

Fratele Iulianei a scris pe Facebook un mesaj cutremurător. “Cum ? Cum o să mai trăiesc fără tine ? Ai fost totul, aer şi speranţă ! Acum eşti doar lumină ! O lumină aprinsă de Dumnezeu ! Ţi-au luat aripile de fluturaş şi ţi le-au pus pe cele de înger ! Ca să ajungi mai repede la EL ! Cum o să te mai ajung eu acum ???”, a scris Cristi Gătej.

Geanina Ilieş a prezentat, în ziua de Crăciun, Observatorul de la ora 13, care a început cu o veste neagră: moartea jurnalistei Iuliana Gătej.

Citește și: Un primar PSD a murit în ziua de Crăciun

Profund îndurerată de pierderea colegei sale, ştirista a început să plângă la pupitrul ştirilor, în timp ce, pe ecrane, erau difuzate imagini cu aceasta. Înecată în lacrimi, Geanina Ilieş şi-a găsit greu puterea de a citi ştirea de pe promter.

"Este un Crăciun negru pentru redacţia Observator şi Antena 3. Aseară am pierdut unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti, Iuliana Gătej, şefa secţiei Social. Avea energie cât pentru toată redacţia. Voia să-şi vadă familia în Ajun de Crăciun, să-şi îmbrăţişeze familia şi fraţii. Suntem alături de familia ei în această încercare nedreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază", a spus aceasta, în direct.

Citește și: SURPRIZA Cine sunt marii finaliști la X Factor/ video

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.