Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE făcute de liderul PNL care a văzut-o, pentru ultima oară în viață, pe Stela Popescu: 'Am crezut că joacă un rol'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stela Popescu

Stela Popescu s-a stins din viață cu o lună înainte de a împlini 82 de ani! A fost găsită, joi la amiază, de fiica sa adoptată. Medicii au stabilit că marea actriță a murit din cauza unui atac vascular cerebral, iar decesul survenise cu 12 ore înainte de a fi descoperită.

Un lider PNL i-a fost alături în ultimele clipe de viață. Dan Cristian Popescu, viceprimar în Sectorul 2, i-a înmânat un premiu, marți seara, la Gala Femeilor de Succes 2017.

”Prima impresie pe care am avut-o pe scenă e că joacă un rol. Am crezut că e o scenetă. După care am văzut că e supărată, reproșa că a întârziat mașina. Spunea că nu a venit mașina timp de o oră. Ce mi s-a părut ciudat e când a spus că s-a culcat și s-a trezit. Ea a interpretat-o ca un somn. De acolo, a dus-o un șofer acasă, a dus-o până în casă. Șoferul a povestit că a avut o problemă că nu a recunoscut casa.”, a spus, la Antena 3, Dan Cristian Popescu.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.