Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DETALII HALUCINANTE Tacâmuri de aur, baldachin și polițiști-slugi:Viața lui Gigi Becali din PUȘCĂRIE

george becali

Dacă toți deținuții se plâng de condițiile din pușcării, se pare că Gigi Becali a trăit foarte bine în spatele gratiilor. Afirmațiile și dezvăluirile acestuia sunt halucinante. Mai mult, Becali spune că a fost vizitat la pușcărie de înalți demnitari.

"Eu mi-am făcut baldachin în puşcărie. Aveam 4 deţinuţi care mă serveau acolo. Mâncau cu lingură şi furculiţă de aur la puşcărie. Mai mătura şi miliţianul la mine în celulă. La puşcărie m-a vizitat omul lui Ponta şi mi-a spus că are Cazanciuc boală pe mine şi de aia nu poate să îmi creeze condiţii să vin acasă. A venit unul care era ministru şi care şi acum e ministru.", a spus Becali la România TV.

Gigi Becali a vorbit la România TV despre viaţa pe care a avut-o în puşcărie, condiţiile sale fiind incomparabil mai bune decât ale celorlalţi deţinuţi. "Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn. Condiţiile mi le-am făcut eu, că sunt Becali şi nu putea niciun miliţian să îmi zică nimic. Şi mâncam cu lingură şi furculiţă de aur, ca să ştiţi. Eu ştiu că ceilalţi o duc greu...

Şi Victor (n.r. - Victor Becali, vărul său) o duce greu, că sunt 14 în cameră. La mine eram opt şi eu comandam. Ştiţi cine m-a ajutat? BECALI. Numele meu m-a ajutat. Miliţianul îmi mătura în celulă. Alţii nu pot să facă asta", a declarat Gigi Becali, la România TV.

Citește și: Traian Băsescu, acuzații EXTREME: Kovesi, grup infracțional cu Coldea și Stanciu

Fostul președinte, Traian Băsescu, a fost umilit pur și simplu în direct la România TV. Un fost parlamentar liberal l-a atacat dur pe actualul senator PMP. Gigi Becali a făcut afirmații extrem de grave și l-a acuzat pe Băsescu de faptul că minte foarte mult.

"Minte atât de mult Traian Băsescu. E un escroc sentimental. Că ce stat de drept a făcut el!? El a îngropat ţara! Unde erai tu, mă, când au venit 30 de mascaţi la mine la şase dimineaţa? Cum apărai tu constituţia atunci? Nu ai spus nimic, Băsescule!Vai de capul tău, uite cum stă fratele tău acum în spatele gratiilor.", a tunat Becali la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.