Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii INCENDIARE din Dosarul prostituatelor de lux: Oameni de afaceri, politicieni, vedete TV

femeie-sala-sport

Într-un top al tarifelor, Mădălina Pamfile se detaşează cu 2.000 de euro încasaţi pentru o noapte de amor, tarif pe care l-a recunoscut în ancheta care s-a mutat la instanţă. În centrul acestei poveşti cu milionari şi prostituate de lux culese de prin televiziuni este afaceristul braşovean Ioan Neculaie.

Citește și: Încă un dosar deschis pe numele lui Traian Băsescu

În centrul acestei poveşti cu milionari şi prostituate de lux culese de prin televiziuni este afaceristul braşovean Ioan Neculaie. Vedete cu apariţii pe micul ecran îl vizitau pe milionarul generos, care nu se uita la bani atunci când era vorba de plăcerile sale.

Citește și: DNA, reținere spectaculoasă în această seară

A plătit sume cuprinse între 3.500 de lei şi 4.500 de lei pentru fiecare prestaţie. A vrut doar ca standardele să-i fie respectate, motiv pentru care primea în dormitorul său doar fete frumoase, studiate în fotografii primite pe telefonul mobil.

Citește și: Victor Ponta nu mai are scăpare: DNA i-a descoperit implicarea și în dosarul cumnatului său

Fire sinceră, Mădălina Pamfile nu a avut nici o reţinere în a recunoaşte că oricine a dorit să se bucure de nurii ei a trebuit să plătească bani frumoşi. Conform documentelor existente la dosarul care a vizat reţeaua de proxenetism de lux, Mădălina a dat şi exemple de bărbaţi generoşi în compania cărora s-a aflat fie şi pentru o noapte.

Citește și: Date de ultimă oră: Numele lui Călin Popescu Tăriceanu apare într-un dosar de corupție

A scris negru pe alb că un om de afaceri din Slatina - bărbat care s-a iubit şi cu Daniela Crudu - i-a oferit 2.000 de euro pentru o noapte de amor. Un altul, prosper proprietar al unui hotel cunoscut din Poiana Braşov, a contribuit la bugetul tinerei cu "doar" 1.500 de euro pentru o partidă de sex.

"Într-un apartament de-al acestuia (n.r. - omul de afaceri din Slatina), situat în zona Alba Iulia, a rămas o noapte şi a întreţinut acte sexuale, primind în schimb 2.000 de euro. Pamfile Mădălina Florentina arată că prin intermediul lui Constantin Georgiana Daniela, care a prezentat- o unui bărbat ce deţine un hotel în Poiana Braşov, a primit în jur de 1.000- 1.500 de euro de la acesta în schimbul oferirii de servicii sexuale", se specifică la dosar.

Mai atentă cu imaginea ei, Daniela Crudu, al cărei standard se pare că se învârte, judecând după cereri, în jurul a 1.500 de euro, vorbeşte în faţa anchetatorilor de o iubire sinceră care, timp de doi ani, a legat-o de milionarul Ioan Neculaie. Nu uită însă să precizeze că a refuzat 1.500 de euro ca să "presteze" pentru un alt om de afaceri, dar sare peste un episod legat de bărbatul cu care s-a iubit, fireşte pe bani, şi Pamfile.

Numele Cruduţei apare totuşi în declaraţia acelui client permanent al reţelei de proxenetism: "Martorul mai precizează faptul că numita Constantin Georgiana le-a mai prezentat şi pe Crudu Daniela, cu care a întreţinut acte sexuale o singură dată în schimbul unei sume de bani, cât şi pe Pamfile Mădălina Florentina, cu care, de asemenea, a întreţinut acte sexuale contra cost". Cu memoria încărcată cu alte probleme, bărbatul nu şi-a mai amintit cu cât a recompensat- o pe vedeta de televiziune.

Simona Traşcă, şi ea o "piesă" cu căutare în rândul bărbaţilor cu bani şi chef de distracţie, i-a demonstrat lui Alin Cocoş ce calităţi sexuale nebănuite are. Om cu obraz subţire, Cocoş jr. a omenit-o pe vedeta de televiziune, dovadă fiind declaraţia acestuia, dar în anchetă a uitat cu cât. Dacă Pamfile "mergea" pe sume care se învârteau în jurul a 2.000 de euro, Ramona Popescu se mulţumea cu 1.000 de euro, Podea Raluca avea oferte de 3.000 de lei, iar Diana Nicoraş era mare amatoare de parfumuri şi bijuterii pe care le primea după "prestaţii".

Unele dintre fete, precum Georgiana Constantin, încasau chiar şi sume cuprinse între 100 şi 400 de lei! Sumele reies fie din interceptările telefonice, fie din declaraţiile fetelor sau ale clienţilor lor. Fireşte, la toate aceste sume, mai mici sau mai mari, se adăuga, obligatoriu, şi contravaloarea benzinei pe care "fetiţele" o consumau cu autoturismele lor până la locul unde erau invitate. Singura vedetă din lista de mai sus care a comentat pe marginea informaţiilor a fost Simona Traşcă. După un moment de tăcere, blonda a oftat adânc, apoi a spus scurt şi la obiect: "Nu cred aşa ceva! Nu are cum să existe aşa ceva! Îmi pare rău, dar nu mai pot vorbi".

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5 au terminat cercetările şi au trimis în judecată, pentru proxenetism, opt persoane.

Este vorba de Mariana Lavinia Despina, Alexandra Mirela Dumitru, Mirela Diana Gureşoaie, Daniela-Georgiana Constantin, Manuela Diana Nicoraş, Ramona Popescu, Simona Emilia Necula şi Livia Nicoleta Ciocoiu, toate judecate în stare de libertate.

Când a fost audiat, anchetatorii i-au pus sub nas lui Ioan Neculaie o planşă cu fotografii ale tinerelor despre care se ştia că au ajuns, pentru bani sau cadouri scumpe, în aşternuturile sale.

Pentru ca o fată să intre în reţea era nevoie de recomandări. "Lipeala" se traducea în comisioane cuprinse între 20 şi 30% din banii produşi de "fetiţă".

Odată combinaţia făcută, fata era invitată fie la zile de naştere sărbătorite în cadru privat la SPA-uri, la hoteluri de lux sau la cabane ale unor oameni de afaceri, fie erau chemate să presteze show-uri erotice care urmau unor partide de vânătoare derulate pe domeniile unor personaje influente.

SURSA: rtv.net

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.