Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii inedite din viața cuplului prezidențial: Klaus și Carmen Iohannis, pas cu pas și în amor

klaus iohannis carmen iohannis

Pas cu pas, așa a cucerit-o președintele Iohannis pe Prima Doamnă, relatează Revista Blogurilor. Jurnalista Ioana Mandache a lansat o carte care cuprinde o serie de articole şi interviuri semnate de aceasta şi publicate în revista Tango sau pe varianta online a revistei. Textele publicate prezintă poveştile de dragoste din spatele culiselor, protagoniştii fiind personalităţi cunoscute din lumea mondenă, politică şi chiar culturală.

Jurnalista dezvăluie în cartea sa, „Poveşti de dragoste ale vedetelor”, amănunte neștiute despre povestea de iubire dintre Klaus și Carmen Iohannis.

Liderul PRU pune tunurile pe Dragnea: Legături cu serviciile rusești de spionaj

Povestea de dragoste dintre Carmen şi Klaus Iohannis a început când cei doi erau studenți. Pentru el, a fost dragoste la prima vedere.

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndrăgostit încet-încet de el”, scrie Ioana Mandache.

Îndrăgostit până peste cap de Carmen şi ştiind încă de la început că aceasta este femeia vieţii lui, Klaus a făcut drumuri zilnice ca să-şi vadă iubita. A fost repartizat ca profesor într-o localitate la 60 de km de Sibiu, a făcut naveta zilnic cu bicicleta ca să o vadă”, a adăugat Ioana Mandache.

Isărescu, 'prins cu mâța-n sac'. ANI scoate la LUMINĂ veniturile guvernatorului BNR

După o curte intensă cu bilețele de dragoste și poezii, Klaus a cucerit-o definitiv pe Carmen și a convins-o să-i devină soție.

„În 1989 s-au căsătorit, iar actualul preşedinte a făcut un scarificiu enorm pentru femeia iubită şi nu a plecat în Germania împreună cu părinţii şi sora lui, care au emigrat. „A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt ca acasă şi că nu fac parte dintr-o elită exclusivistă, ci din acest popor”, a povestit preşedintele în cartea sa, „Pas cu pas”.

Anul acesta, Klaus și Carmen Iohannis aniversează 27 de ani de căsnicie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.