Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE care au prevestit moartea Stelei Popescu: Ce au văzut vedetele la marea actriță cu câteva ore înainte de a muri / VIDEO

libertatea.ro
stela popescu

Stela Popescu s-a stins din viata la 81 de ani, regretata actrita fiind gasita moarta in curtea casei sale. Cu doar doua zile înainte de dispariția artistei, Stela Popescu a participat la un eveniment la care a primit si un premiu. Actrita nu se simtea deloc bine si pare ca a avut o criza chiar pe scena.

Si asta pentru ca atunci cand a urcat pe scena sa-si ridice trofeul, Stela Popescu a avut un discurs incoerent, dupa cum au mărturisit mai multe persoane prezente la eveniment.

Citește și: Reacție șocantă a unui celebru cântăreț, după dispariția Stelei Popescu: 'Mă așteptam să moară Arșinel...'

“Am vazut-o toti. Nu era intr-adevar intr-o stare foarte buna. Era cu multe persoane la masa, eu mi-am inchipuit ca era sub urmarirea cuiva, n-a parut nicio secunda ca nu ar avea pe cineva care sa aiba grija de ea. Cred ca sunt inregistrari de la acel eveniment si in mod cert nu era Stela Popescu pe care o stim cu totii. Mi s-a parut ca avea o problema foarte grava, nu era coerenta, tinea microfonul in jos… ea, care a fost pe scena toata viata, nu avea cum sa tina microfonul in jos.

Mi se pare socant ca o personalitate de nivelul ei, o femeie atat de mult iubita de atatia oameni si-a gasit sfarsitul singura. Mi se pare incredibil ca dupa acel eveniment la care atat de multe persoane au insistat sa-si faca fotografii cu ea, nu vreau sa dau nume pentru ca mi se pare jenant, n-a fost niciuna care sa o duca acasa si sa aiba grija ca ea sa fie ok. Era foarte clar pentru toata lumea ca ea nu se simte bine. Probabil ca cei de acolo, din apropierea ei, au fost mai preocupati de a lua cateva like-uri pe Instagram sau pe facebook. Uite ca mie nu-mi pare rau ca n-am facut o poza cu ea pentru ca pot sa o pretuiesc si fara sa fac acest lucru. Sunt marcata”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Mesaj FURIBUND al Oanei Pellea, după moartea Stelei Popescu: 'Nu a dus-o nimeni la spital. Începuse să moară acolo în fața lor'

"Am fost prezentă la eveniment…si imi prezint respectul in fața colegilor, jurnaliști, ce vor ține in umbră aceste ultime cuvinte…aceste ultime momente cu marea actriță. A fost premiată in cadrul Galei „Femei de Succes 2017 ” iar la ridicarea premiului…am văzut cu toții pe scenă o altă Stela Popescu… O Stela Popescu al cărui raționament dispărea incet cu pronunțarea fiecărui cuvânt. Semăna, cel mai probabil, cu un atac cerebral la care din păcate …am asistat.

Dumnezeu să ii deschidă cerul iar ingerii să o aplaude !”, a scris Deea Maxer pe contul de socializare.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.