Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii TERIFIANTE despre afaceristul găsit UCIS: Fiica sa, de 17 ani, e CRIMINALA și a povestit cum l-a MĂCELĂRIT

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Fiica omul de afaceri din Fălticeni, găsit mort cu răni în zona gâtului, a recunoscut în faţa anchetatorilor că ea este autoarea crimei.

Tânăra de 17 ani a fost dusă audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cu acordul medicilor psihiatri, informează Mediafax.

Citește și: BNR susține impozitarea progresivă: Ce consecințe va avea asupra economiei României

Surse judiciare susţin că fiica omului de afaceri,Viorel Cârnăreasa, a recunoscut în faţa procurorilor că ea şi-a omorât tatăl după ce acesta a certat-o pentru că asculta muzică la un volum prea ridicat. După crimă, fata a plecat de acasă, fiind găsită de poliţişti în clubul deţinut de tatăl său unde se încuiase pentru a nu permite nimănui accesul.

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au cerut instanţei de judecată luarea unei măsuri de internare provizorie într-un spital de boli psihice a tinerei, solicitarea Parchetului fiind admisă.

Citește și: Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Surse apropiate anchetei au declarat că afaceristul a fost găsit dezbrăcat, cu multiple lovituri de cuţit şi toporşică. Avea o rană profundă în zona gâtului.

Când fratele victimei a ajuns acasă la el, a găsit-o pe fată, iar aceasta i-a spus că tatăl ei este în casă, după care a fugit însoțită de un câine lup, de care aceasta era foarte atașată. Minora a fugit în clubul tatălui ei, unde s-a baricadat înăuntru.

Citește și: Devoalări de senzație despre Principele Nicolae: O vedetă ProTV aruncă bomba în scandalul momentului

Câteva ore mai târziu fata a fost găsită de oamenii legii, încuiată în local. Nu vroia să deschidă ușa și era extrem de speriată. Când au pătruns înăuntru, câinele ar fi sărit în apărarea fetei, atacându-i pe polițiști.

Conform aceleiaşi surse, Viorel Cârnăreasa era divorţat de soţia sa. Ea a luat doi copii şi au plecat în străinătate, el rămănând cu fata de 17 ani acasă, în Suceava.

Citește și: Schimbări MASIVE la o companie de stat: Se anunță majorarea tarifelor și renegocierea contractelor- intervenţie în forţă a noului şef .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.