Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detaliul NEOBSERVAT din comunicatul SRI: Ce s-a întâmplat în ANCHETA lui Florian Coldea

poza vacanta coldea

SRI l-a verificat pe repede înainte pe Florian Coldea și l-a găsit nevinovat de toate acuzațiile proferate de către Sebastian Ghiță. După ”o investigaţie complexă, minuţioasă, cu privire la toate afirmaţiile din mass-media din ultima perioadă”, cum zic cei de la SRI, colegii lui Coldea au decis că acesta e bun, în continuare, să fie prim-adjunctul lui Eduard Hellvig.

Numai că un detaliu a trecut neobservat celor care au citit comunicatul Serviciului. Astfel, în textul citat se vorbește despre ”aspectele vehiculate în spaţiul public privind activitatea domnului general-locotenent Florian Coldea, dar şi alte aspecte care ţin de activităţile unor cadre ale Serviciului care au fost vehiculate public.”. Deși s-a spus că ancheta va fi doar pentru Coldea, aceasta a vizat și alte persoane, după cum reiese din comunicat: activităţile unor cadre ale Serviciului”.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

Mai departe, în același comunicat se vorbește despre Persoanele verificate au oferit tot sprijinul, au prezentat documentele necesare şi au răspuns complet tuturor întrebărilor.”. Așadar, concluzia e că au fost vizate mai multe persoane de această anchetă.

Cert e că cel puțin două persoane au fost audiate. Prima e Florian Coldea. A doua ar putea fi Dorina Ioana Coldea, și ea general în SRI, soția lui Florian Coldea. Sebastian Ghiță a publicat imagini cu ea și cu soția sa la o vacanță la Paris. O altă persoană ce ar fi putut fi anchetată e George Maior, ambasadorul României la Washington. O alta ar fi Vasile Dâncu, fost vicepremier al României în guvernul Dacian Cioloș. Despre ei, Sebastian Ghiță a spus că au fost toți într-o vacanță în Seychelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.