Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DETALIUL pe care NIMENI nu l-a OBSERVAT: Ce a spus, de fapt, Sebastian Ghiță / VIDEO

Ultima Ora breaking news

Sebastian Ghiță a trimis o nouă înregistrare pe care România TV a difuzat-o. Primul detaliu de punctat e că această nouă înregistrare e făcută după ce SRI a anunțat că Florian Coldea a fost suspendat din funcția de prim-adjunct. Un al doilea detaliu, care a scăpat presei până acum, e că Ghiță devoalează un alt episod în care Coldea a fost anchetat de structurile din SRI. După ancheta din 2007, cunoscută publicului, Coldea a mai fost audiat în comisia din Serviciu și în 2014! SRI nu a vorbit niciodată despre această anchetă anunțată de Ghiță.

Atunci, totul a pornit de la acuzațiile făcute de Elena Udrea. Coldea a prezentat, spusn Ghiță, documente făcute de el, dar care erau false.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

”Acum doi ani, dupa ce Elena Udrea l-a acuzat public de diverse intamplari auzite in biroul lui Traian Băsescu, Coldea m-a rugat sa il ajut si sa ii dau documente despre vacantele petrecute impreuna cu mine. L-am ajutat cu banii pentru vacante si nu am vazut acest lucru ca pe ceva rau sau anormal. In mod evident eu platind multe din acele cheltuieli documentele erau la mine. L-am rugat pe un prieten sa ma ajute cu facturi si chitante de la o agentie de turism. Coldea s-a dus la comisia SRI si se duce si acum cu acele documente.

Vestea proasta e ca nu am putut sa ii fac rost lui Coldea de documente de acum 3-4 ani si e foarte usor de dovedit din contabilitatea acelor firme ca documentele pe care le prezinta Florian Coldea sunt false pentru ca numerele acelea de facturi nu au fost niciodata inregistrate la Ministerul de Finante.

Citeşte şi: HOȚII lui Kim Kardashian au fost PRINȘI: Detalii INCREDIBILE din JAFUL SECOLULUI

I-am spus ca nu se mai pot face documentele cu 2-4-6 ani in urma si mi-a spus sa i le dau asa. I le-am dat si din pacate nu ii vor fi de ajutor la comisia SRI. Mai bine spune adevarul decat sa vina cu documente false in fata colegilor sai", a precizat Ghiță.

El a dat exemplu excursia din 2014 din Disneyland, din care a făcut publică, într-o înregistrare anterioară, şi o fotografie cu soţia sa şi soţia lui Florian Coldea. "Nu am făcut documentele atunci şi se vede clar cum banii au ajuns la o agenţie de turism care reprezintă Lufthansa, printr-o agenţie a prietenului meu din Ploieşti, A&S World Travel, iar banii pentru Disneyland au venit de la Asesoft. Acestea sunt facturile înregistrate, iar cele pe care Coldea le-a prezentat SRI erau menite să-l ajute la comisia de control".

Citește și: JAF SPECTACULOS: A FURAT 5,5 milioane de euro chiar de sub ochii bijutierului

Dacă acuzațiile lui Ghiță sunt reale, ar însemna că ancheta nu a fost în 2014, ci în 2015, deși actele prezentate de el sunt din 2014. Asta pentru că acuzațiile făcute de Elena Udrea la adresa lui Florian Coldea au avut loc în ianuarie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.