Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezamăgire pentru fanii Simonei Halep: S-a retras din primul turneu al anului

halep suparare abandon

Simona Halep s-a retras din primul turneu de tenis al anului, cel de la Brisbane (Australia), cu doar o zi înainte de meciul de debut, pe care trebuia să-l joace împotriva jucătoarei din Belarus Victoria Azarenka. Potrivit site-ului WTA, Halep a invocat o accidentare la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng.

Cu doar câteva ore înainte, şi Maria Sharapova a anunţat că se retrage din turneul australian, din cauza unei accidentări. Jucătoarea din Rusia era deţinătoarea troferului.

"Am avut probleme cu tendonul lui Ahile în August şi Septembrie, iar apoi nu am mai simţit durerea, dar acum am dureri de două săptămâni. Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să încep anul în Brisbane, dar nu cred că pot duce la capăt un meci", a declarat Halep.

Simona Halep nu părăseşte Australia. Românca va juca la turneul din Sydney săptămâna viitoare. "Da, plănuiesc să merg la Sydney. Mi-am făcut RMN şi nu e nimic pericolos, dar tot este o inflamaţie. Trebuie doar să mă odihnesc câteva zile", a mai precizat Halep.

Halep şi Sharapova vor fi înlocuite la Brisbane de Margarita Gasparyan şi Ysaline Bonaventure. Favorită la Brisbane, după retragerea Simonei Halep, este Garbiñe Muguruza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.