Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU în Germania: Două trenuri de pasageri s-au ciocnit. Morţi şi zeci de răniţi/ FOTO

accident feroviar

Un grav accident feroviar a avut loc marţi în sud-estul Germaniei, în apropiere de Munchen. Două trenuri de pasageri Meridian s-au ciocnit frontal, mai mulţi pasageri pierzându-şi viaţa, scriu publicaţiile internaţionale. Zeci de persoane sunt rănite. În cele două trenuri se aflau peste 100 de pasageri. Autorităţile intervin cu zeci de ambulanţe şi elicoptere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, Jürgen Thalmeier, trenurile s-au ciocnit între gările Holzkirchen şi Rosenheim, la ora locală 7. Accidentul s-a produs la 60 de kilometri sud-vest de Munchen. Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului, dar potrivit unor surse din poliţie unul dintre trenuri ar fi sărit de pe şine. Ambele garnituri erau operate de o companie privată Bavareză.

UPDATE 1: Cel puţin patru oameni au murit şi circa 150 au fost răniţi marţi dimineaţa, în urma coliziunii între două trenuri de navetişti lângă oraşul Bad Aibling (landul Bavaria), din sudul Germaniei, a anunţat poliţia germană, citată de DPA. 

Potrivit sursei citate de Agerpres, unul dintre trenuri a deraiat. Dintre cei circa 150 de răniţi, 10 sunt în stare gravă, a anunţat poliţia. Cel puţin opt elicoptere transportau răniţii aflaţi în stare gravă la spitalele din apropiere. Cei cu răni mai puţin severe erau îngrijiţi de salvatori chiar la locul accidentului. Salvamarii transportau pacienţii pe celălalt mal al râului Mangfall, pentru a primi tratament. 

Deocamdată nu se cunoaşte cauza coliziunii frontale, care a avut loc la orele 05:50 GMT şi în care au fost implicate două trenuri Meridian, operate de compania privată Bayerische Oberlandbahn.

UPDATE 2: Opt decese au fost confirmate până la ora 12, ora României, şi peste 100 de răniţi.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.