Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU în sondaje pentru favoritul PNL la Primăria Capitalei. Surpriza de pe primul loc

F. P.
sondaj jos

Statutul de abonat al studiourilor Antena 3 nu pare să-l fi ajutat prea mult pe favoritul liberalilor pentru Primăria Capitalei, europarlamentarul Cristian Buşoi. Acesta se află abia pe locul 4 în sondajul comandat de PNL. Supriza de pe primul loc este Călin Popescu Tăriceanu, cel care până nu demult excludea o candidatură.

Potrivit unor surse citate de evz.ro, sondaj INSCOP realizat în București, la comanda PNL, la mijlocul lunii noiembrie, arată că actualul preşedinte al Senatului are o intenţie de vot de 15%, fiind urmat de Sorin Oprescu şi Ecaterina Andronescu. În sectorul 1, Buşoi reuşeşte "performanţa" de a fi depăşit şi de Nicuşor Dan. Potrivit sursei citate, alte nume testate de liberali, ca potențiali candidați pentru Primăria Capitalei sunt Monica Macovei, Robert Negoiță, Ludovic Orban, Petre Roman, Costică Canacheu, ultimii trei fiind înscriși în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei.

Sondajul a mai arătat că nu mai puţin de 55% dintre bucureşteni se declară nehotărâţi. Astfel, cel puţin teoretic, candidatul PNL ar putea să mai câştige procente, dar popularitatea scăzută a lui Cristian Buşoi este un motiv de îngrijorare pentru liberali.

Vezi şi: SONDAJ Operațiunea 'Curățenia' a reușit! PNL saltă peste PSD. Nehotărâții devin a III-a forță

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.