Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru la sefia Caselor de Sanatate. Conducere de ZERO puncte

sanatate

Zilele acestea s-a desfasurat un concurs pentru posturile de conducere a caselor de sanatate judetene, iar rezultatele au fost dezastruoase. Niciunul dintre candidati nu a obtinut punctajul necesar castigarii postului de presedinte, in schimb au existat lucrari notate cu ZERO.

Alarmant este ca printre candidatii picati se afla si actualii presedinti interimari ai caselor de sanatate. Unii dintre ei se scuză ca la şcoală: nu au picat pe subiect! Asta în ciuda faptului că au fost întrebaţi cum se decontează medicamentele sau care sunt unele prevederi legale, adică lucrurile cu care mulţi dintre ei au de-a face în fiecare zi, în calitate de şefi interimari.

„Ştiţi ce se întâmplă? Sunt examene la care pici pe subiect, examene la care nu pici pe subiect. De data asta s-a întâmplat să nu picăm pe subiect, să nu pic pe subiect, ca să nu vorbesc în numele colegilor mei. Este o dezamăgire pentru noi, pentru mine, cel puţin. Subiectele au fost din bibliografie, bibliografia a fost generoasă, noi a trebuit să studiem această bibliografie. Astea sunt rezultatele pe care le-am avut”, a declarat pentru Digi 24, Florin Ciocan, preşedintele interimar al CAS Olt.

Cele mai slabe punctaje au fost la Vâlcea - zero puncte, Mehedinţi – un punct, şi Bucureşti - trei puncte. Au fost însă şi unii ceva mai bine pregătiţi. Candidatul din Maramureş a obţinut 49 de puncte, cel din Tulcea a strâns 43 de puncte, iar cel din Galaţi - 38,5 puncte. Însă absolut toţi au ratat pragul de 70 de puncte care le-ar fi permis să meargă mai departe

Acum, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate trebuie să organizeze un nou concurs. I-ar putea înlocui, de asemenea, pe şefii interimari care au luat cele mai slabe punctaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.