Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire BOMBĂ: Liviu Dragnea se pregătește să reînvie 'Doi și-un sfert'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, caută „vinovații” pentru uriașele mitinguri desfășurate în București împotriva ordonanței privind grațierea și a celei de modificare a codurilor penale. Totodată, ministrul de Interne, Carmen Dan, ar fi spus, în urmă cu câteva zile, că Serviciul secret ”Doi și-un sfert” a fost implicat, iar președintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut SRI să spună dacă a jucat vreun rol în protestele.

Însă, potrivit Național „Dragnea joaca la rupere si, dupa cum sustin sursele noastre, le-a cerut anumitor consilieri sa gaseasca „chichitele“ birocratice prin care sa se anuleze daca  nu cu totul ordonanta de urgenta a fostului ministru technocrat de Interne, Dragos Tudorache, barem efectele sale. Desigur, este vorba despre „matrasirea“ fara cap si fara coada a serviciului secret al MAI”.

Asa ca liderul PSD isi doreste ca, sub o forma sau alta, sustine Catalin Tache, sa fie infiintata controversata unitate „Doi s’un sfert“. „Iar demersul noului „el lider maximo“ este pe deplin de inteles, daca este sa ne luam dupa simple calcule strategice, pe cat de pragmatice, pe atat de ingrijoratoare pe moment pentru Dragnea. Care, prins intre „ciocanul“ SRI si „menghina“ DNA, nu are prea multi prieteni in sistem. Dar, cum putinii sustinatori de ultima ora care au trecut de partea sa sunt din cadrul SIE, acestia sunt cu atat mai valorosi. Si, probabil, astfel se explica de ce „anihilarea“ actualei sefii „liberal-pontiste“ a DGPI si predarea stafetei catre o noua conducere loiala ar putea inclina  simtitor balanta influentei in sistem.”

Oricum, dupa ce deloc intamplator Carmen Dan a dezvaluit ca „nucleul dur“ este implicat in manifestatiile mai mult sau mai putin spontane din strada, cel mai probabil prin atragerea galeriilor de fotbal pe care le manipuleaza de multa vreme, toata lumea se astepta ca „Doi s’un sfert“-ul sa fie desfiintat cu totul. Numai ca, de fapt, noul ministru de Interne nu a facut astfel decat sa-i ridice mingea la fileu lui Liviu Dragnea pentru ca acesta sa poata reanvia „Doi s’un sfert“-ul. Sub ce forma, ramane de vazut…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.