Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire EXPLOZIVĂ de la serviciile secrete: Traian Băsescu ar fi luat doi saci cu bani

basescu

Un fost specialist economic al DNA - Serviciul Teritorial Târgu Mureș, Dumitru Gheorghiu, a făcut o serie de acuzații incendiare în fața ÎCCJ. Acesta a prezentat informații primite de la serviciile secrete, care i-ar fi spus că Traian Băsescu a primit doi saci cu bani de la primarul de Târgu Mureș, Dorin Florea.

”M-am prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie cerand stramutarea procesului din cauza faptului ca la Curtea de Apel Bucuresti lucrurile sunt foarte incurcate. Dosarul meu, cu eludarea sistemului ECRIS a fost repartizat unor judecatori care in opinia mea sunt obedienti puterii. Documentatia este in cererea mea de stramutare a procesului. Am rugat-o pe doamna presedinta, cand mi-a dat cuvantul, sa incep discursul cu un citat: „Lucrul pentru care il acuz deocamdata este anturajul in care a intrat si inchei asigurandu-va ca intre nevoia de consolidare a Justitiei si reflexul firesc de a-mi apara fratele aleg consolidarea Justitiei”. Citat din presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, discurs din data de 19 iunie 2014, cu ocazia scandalului legat de mita pe care a luat-o fratele acestuia. Eu m-am dus la Inalta Curte de Casatie si Justitie in speranta ca voi gasi intelegere si dosarul va fi stramutat de la Curtea de Apel Bucuresti, unde lucrurile sunt foarte incurcate si mi se pare ca judecatorii sunt santajati, iar aici la Inalta Curte Completul CC8, format din doamnele judecator Marcu Simona, Bogasiu Gabriela si Stanisor Denisa, m-a ascultat, iar cand am inceput sa citez din doamnul presedinte, doamna presedinta m-a intrerupt, ca nu are legatura cu dosarul. Or, eu i-am spus ca are legatura cu dosarul, deoarece totul este legat de acest dosar. Si informatii de la nivel inalt, de la un avocat care este in preajma puterii… A venit acel avocat si mi-a spus un lucru: imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun eu, dar s-a hotarat la nivel foarte inalt sa nu mai fi primit in sistem.

Am continuat in instanta spunandu-i doamnei judecator Marcu Simona ca, la sfarsitul anului 2009, un ofiter din serviciile secrete mi-a relatat faptul ca Traian Basescu a participat la inaugurarea fabricii de saltele din Ludus. Cu acest prilej, primarul Dorin Florea, vicepresedintele PDL si omul sau de incredere, Claudiu Maior, i-ar fi dat lui Traian Basescu doi saci plini cu bani, saci care ar fi fost incarcati in masina prezidentiala de catre ofiteri SPP. Daca informatiile primite de la acel ofiter de informatii, cum ca Traian Basescu a primit doi saci cu bani de la Florea sunt reale, si cer organelor abilitate sa verifice acest lucru, pentru ca undeva trebuie sa existe niste filme sau inregistrari ale acestor evenimente, daca aceste informatii sunt reale, rezulta ca Traian Basescu a folosit DNA pentru a se imbogati. Eu nu cred ca toti banii aia au mers in campania electorala. Nu am date despre sume. Tot ce mi-a spus acel ofiter a fost doi saci plini cu bani si cate o valiza plina cu bani care pleaca saptamanal pentru Bucuresti. Eu nu cred ca informatiile pe care le-am tratat cu superficialitate, acelea ca Traian Basescu ar fi primit bani de la Dorin Florea, acum nu cred ca nu sunt adevarate. Eu stiu ca in serviciile secrete exista romani adevarati si am incredere ca vor face tot ce trebuie. Daca exista probe ca Traian Basescu a primit bani de la Dorin Florea, la Ludus, in anul 2009, ar fi bine ca acele probe sa iasa la lumina”, a declarat Dumitru Gheorghiu, pentru Luju.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.