Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire ȘOC: Fiul lui Ponta s-a accidentat chiar SUB PRIVIRILE ministrului Sportului

dunca

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a fost prezent, sâmbătă, la turneul de rugby la care s-a accidentat fiul lui Victor Ponta.

Turneul Final U14 organizat pe stadionul de rugby Aurora Băicoi s-a derulat normal. Chiar dacă Prahova se află sub cod roșu de caniculă, organizatorii au decis, în urma unei ședințe tehnice, să continue desfășurarea competiției, dar în condiții speciale.

Citește și: Obiectiv URIAȘ pentru Andrei Roșu, românul care a traversat Marea Neagră

"Am avut o ședință tehnică la care au participat arbitrii, antenorii, cadrele medicale și soluția cu care am ieșit din această ședință tehnică este că putem continua competiția, dar vom face mai multe pauze și consum mai mare de apă pentru hidratarea sportivilor”, a explicat Dunca, potrivit Agerpres.

Demnitarul a mai spus: „Sunt prezent aici pentru că sunt ministrul Tineretului și Sportului și nu trebuie să uităm că România este campioană europeană la rugby. Am venit să văd, că toată lumea vorbește că nu mai avem resursă umană, că nu investim în tineri… Uitați câți tineri sunt aici care iubesc doar o ramură sportivă, dar în general fiecare federație și fiecare club au juniori și cred că este de datoria și responsabilitatea noastră să investim în tineri și în antrenori. (…) Felicit părinții care își îndrumă copiii spre acest minunat sport. Să nu uităm că trebuie să respectăm sportivii de performanță, în spatele lor sunt sacrificii: ani de muncă, ore de antrenament”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.