Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIREA care demontează principala informaţie despre spionii lui Kovesi (surse)

F. P.
spion structuri servicii

Doi israelieni au fost arestaţi pentru că au spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA. În presă au apărut informaţii potrivit cărora cei doi sunt foşti agenţi Mossad, însă surse din comunitatea de informații israeliană au declarat pentru Q Magazine că Wainer Ron și Geclowicz David "nu au lucrat niciodată și nici nu au fost colaboratori ai Mossad-ului".

Aceleași surse au spus pentru Q Magazine că în lipsa unui comunicat oficial al firmei Black Cube trebuie luată sub rezervă inclusiv implicarea avocatului Mordechai Tzivin. Mai celebru în România decât în Israel, Tzivin este văzut în comunitatea de informații israeliană ca un neprofesionist, fără tangenţe cu vreuna din instituțiile importante ale Israelului, implicat în scandaluri cu diferite escrocherii.

Vezi şi: Israelienii de la Black Cube sunt reprezentaţi de avocatul lui Omar Hayssam

Firma Black Cube a precizat până acum doar că Wainer Ron și Geclowicz David se ocupau cu investigarea unor acuzații de fapte de corupție din Guvernul României. Sursele Q Magazine mai precizează că firma a fost angajată de un om politic român, nu de unul din oamenii de afaceri israelieni ale căror nume au fost vehiculate zilele acestea, precum Tal Silberstein, Shimon Shevez sau Benjamin Steinmetz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.