Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: Gabi Oprea, întâlnire nocturnă cu Mihai Tudose (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gabriel Oprea

În plin scandal şi la un pas de declanşarea unei crize politice de amploare, ies la iveală dezvăluiri care zguduie întreaga scenă politică. Jurnaliştii de la Naţional susţin că "tabăra Mihai Tudose" n-a stat cu mâinile-n sân şi a pus în aplicare o ofensivă. Totul ar fi fost pus la cale la o întâlnire secretă, la care ar fi participat şi un personaj neaşteptat: fostul vicepremier Gabriel Oprea.

Citeşte şi:  LOVITURA anului în justiţie. Procurorii DNA, în impas în dosarul Belina (surse)

"(...)La intalnirea de taina, care s-a intins tarziu in noapte, printre oamenii din jurul premierului si-a facut aparitia si Gabriel Oprea! Prezenta care ar putea duce la o „radicalizare” a pozitiilor celor doua grupari, mai ales ca episodul „Sufrageriei” se poate astfel repeta.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Jurnalistul susţine că Oprea nu ar forţa, astfel, o revenire în scena politică din cauza problemelor pe care acesta le are încă în justiţie, ci ar fi fost un "reprezentant incognito al edilului general al Capitalei".

"Este insa  greu de crezut ca fostul vicepremier, la problemele pe care le are inca in Justitie, ar forta o revenire personala in prim-planul vietii politice, lucru dovedit si de discretia in care a incercat sa invaluie participarea  sa la intalnirea cu „gasca” Tudose. In schimb, cum legaturile „ombilicale” ale generalului Oprea cu familia Firea – Pandele nu au fost inca taiate, s-ar putea foarte bine ca rolul fostului vicepremier sa fi fost cel al unui reprezentant incognito al edilului general al Capitalei.", conchide Tache.

Citeşte şi: Iohannis, întâlnire BOMBĂ în plin scandal politic. Preşedintele Consiliului European, vizită-surpriză în România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.