Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ: Cine îl ajută 'DIN UMBRĂ' pe Gigi Becali

fanatik.ro
gigi becali

Decis să îşi caute dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Gigi Becali a primit o veste excelentă în lupta cu Viitorul lui Hagi. Liga Profesionistă de Fotbal a trimis spre aprobare Comitetului Executiv al FRF clasamentul play-off-ului Ligii I, fără să aştepte terminarea campionatului. Astfel, patronul roș-albaștrilor a primit garanţia că răspunsul TAS va veni înainte de 14 iulie, atunci când la UEFA se vor trage la sorți meciurile din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Viitorul Constanţa a criticat dur demersul Ligii: "Decizia LPF de a transmite Comitetului Executiv al FRF, spre aprobare, clasamentul echipelor care au participat în Play-Off fără să aștepte terminarea campionatului este surprinzătoare și în neconcordanță cu dispozițiile regulamentare. Este surprinzătoare întrucât la primirea unei solicitări din partea altui club a procedat în mod diferit față de anii precedenți și a transmis, spre aprobare, un clasament incomplet al unei competiții care încă se află în desfășurare".

Citește și: Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Care este marea 'CAPTURĂ' a DNA

Potrivit Româniatv.net, ajutorul "de nădejde" al lui Gigi Becali în acest demers se numește Justin Ștefan. Întâmplarea face ca acesta, care este secretarul general al LPF, să fie un fost angajat al clubului FCSB. Între 2013 şi 2015, oficialul LPF a ocupat funcţia de administrator al clubului roş-albastru, înlocuidu-l pe Teia Sponte. Mai mult, Justin Ştefan este finul lui Valeriu Argăseală, nimeni altul decât preşedintele celor de la FCSB.

Ştefan s-a implicat şi în scandalul pe care Gigi Becali îl are cu CSA Steaua. După ce echipa „Războinicului Luminii" a renunţat la denumirea de „Steaua" şi a devenit FCSB, secretarul general al LPF a avut o reacţie favorabilă acesteia. „Nu cred că Steaua poate fi retrogradată. Un astfel de scenariu, după mine, nu poate fi aplicat", a spus oficialul forului păstorit de Iorgulescu, deşi formaţia lui Becali a făcut această schimbare de nume în timpul competiţiei, lucru interzis de regulament.

După toate acestea, există voci în lumea fotbalului care susţin că Justin Ştefan se află în spatele deciziei Ligii de a trimite spre aprobare Comitetului Executiv al FRF clasamentul play-off-ului Ligii I înainte de terminarea play-out-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.