Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ ale lui Dodon! De ce i-a RETRAS cetățenia lui Traian Băsescu: 'E un mare PERICOL'

www.stirileprotv.ro
Băsescu Dodon

Igor Dodon a venit cu noi dezvăluiri despre momentul retragerii cetățeniei Republicii Moldova a lui Traian Băsescu! Liderul de la Chișinău a declarat că a luat această decizie pentru a dejuca planurile unor cercuri de la București și ale unioniștilor de la Chișinău, inclusiv ale lui Nicolae Timofti, ca fostul șef de stat de peste Prut să se implice în politica de la Chișinău.

Dodon a declarat astăzi-seară, în cadrul unui club de presă organizat la Holercani, că Traian Băsescu este "un mare pericol pentru independența R. Moldova”, iar scopul său este să reunească toți unioniștii dispersați din R. Moldova, care nu au obținut niciodată "mai mult de 13-15 mandate în Parlament”.

Citește și: Acuzaţii GRAVE la adresa lui Mihai Tudose: Ce i se reproşează premierului desemnat

"Noi am oprit acest lucru. Dacă nu-i retrăgeam cetățenia, astăzi era șef de partid în R. Moldova", a declarat Dodon, adăugând că Băsescu "a intrat pe fereastră” și a fost numit președinte de onoare al Partidului Unității Naționale, duminica trecută.

Dodon a avut și un mesaj pentru judecătorii care examinează litigiul legat de retragerea cetățeniei lui Băsescu, amintindu-le că președintele este cel care numește magistrații în funcție: „Judecătorii înțeleg că președintele îi numește în funcție. Protiv loma net prioma, esli esti drugova loma”.

Citește și: Care ar fi înțelegerea NEȘTIUTĂ din spatele numirii lui Tudose: Cine ar fi PROTAGONIȘTII

Președintele de la Chișinău a repetat că se pronunță pentru interzicerea unionismului în R. Moldova și că o creștere economică R. Moldova ar fi un contraargument pentru unioniștii care vor Unirea, spunând că în România sunt pensii mai mari și funcționează DNA-ul, anunță Ziarulnational.md.

Dodon a mai amenințat că, dacă R. Moldova va adera la Uniunea Europeană, "va fi ruptă în bucăți” și va rămâne fără Transnistria și Găgăuzia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.