Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ din PNL: 'Dosarele le facem cum vrem noi' / VIDEO

Continuă seria dezvăluirilor bombă din PNL. Liberalii constănţeni susţin că şefii de la Bucureşti i-ar fi îndeamnat să falsifice dosarele candidaţilor!

„Pentru ce e aici, local, dacă punctul ăsta, ultimul, care e mai complicat, 10, ni se pare nouă că nu va ieși așa cum vrem noi și noi vrem să aplicăm așa cum credem noi că e mai bine, nimeni nu o să ne impună, dacă legea ne permite, să depunem dosarele de candidatură pe care noi le hotărâm aici. Asta ni s-a și spus, dar mai voalat...”. Afirmația îi aparține lui Gheorghe Dragomir, co-președintele PNL Constanța și a fost făcută în cadrul unei ședințe de sâmbătă a partidului.

Citeşte şi: Revin legendele: Bellu şi Bitang se întorc la lotul naţional de gimnastică

Pe plan local, co-președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, îi atacă dur pe colegii săi proveniți din PDL. Luni, Dragomir a anunțat în presa constănțeană că foștii democrat-liberali au solicitat eliminarea punctului 10 din lista criteriilor de integritate impuse candidaților liberali la alegerilor locale de la anul. Punctul 10 face referire la actele de corupție. Criteriile de integritate ale PNL ar urma să fie adoptate pe 11 decembrie a.c., iar Dragomir a spus în ședința liberalilor constănțeni de sâmbătă că sunt „impuse” de Alina Mungiu Pippidi.

Citeşte şi: HALUCINANT Ce gest a făcut elevul acuzat de terorism când a fost ridicat de mascaţi

„Unii colegi din fostul PDL, au cerut eliminarea corupţiei din criteriile de integritate pentru candidaţii PNL. Nu s-a acceptat, fiind cea mai importantă cerinţă pentru curăţarea societăţii şi a clasei politice”, a spus Dragomir. „Nimeni nu o să ne impună, dacă legea ne permite, să depunem dosarele de candidatură pe care noi le hotărâm aici. Asta ni s-a și spus, dar mai voalat”, afirmă Dragomir.

Citeşte şi: Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii: Drama trăită de un român în Norvegia / FOTO

„Aceste criterii, pe care le-am votat noi și le trimitem așa cum credem, unele s-ar putea să se regăsească, altele să nu și să iasă sub altă formă. Dragii mei, pe noi nimeni nu ne va opri pentru ce hotărâm noi pe plan local. Pentru ce e pe național, nu ne putem noi duce peste ce e pe național. Acolo, e clar, ei validează... Dar pentru ce e aici, local, dacă punctul ăsta, ultimul, care e mai complicat, 10, ni se pare nouă că nu va ieși așa cum vrem noi și noi vrem să aplicăm așa cum credem noi că e mai bine, nimeni nu o să ne impună, dacă legea ne permite, să depunem dosarele de candidatură pe care noi le hotărâm aici. Asta ni s-a și spus, dar mai voalat...”, a mai spus Gheorghe Dragomir, referindu-se, probabil, chiar la co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Pe parcursul ședinței, Dragomir a mai afirmat despre criteriile de integritate că a discutat cu cei doi copreședinți „care au zis că ni le dau ca să le votăm, nu ca să le dezbatem”. Așadar, criteriile trebuie să existe pe hârtie, ce va fi în practică, va fi cu totul altceva, conform cotidianului puterea.

Citeşte şi: Undă verde de la Parlament pentru Cioloș

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.