Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - Cum a ajuns procurorul general unul dintre cei mai fericiţi români (presă)

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Augustin Lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, se numără printre cei mai fericiţi români. "De ce?" - v-aţi putea întreba cu toţii. Jurnaliştii de la Naţional au venit însă cu răspunsul.

Citeşte şi: Tudose dă ASIGURĂRI în scandalul transferului de contribuţii. Mesajul IMPORTANT transmis angajaţilor de la multinaţionale

"Inainte de a fi numit, in mod cu totul surprinzator, de catre Raluca Pruna drept procuror general al Romaniei, Augustin Lazar pregatise deja traditionala masa de pensionare. Proiectia era bunicica, asa ca nu mai astepta decat semnarea cererii de pensionare, cand a fost adus la Bucuresti si pus procuror general, tocmai cand se gandea cum sa-si omoare timpul dupa retragerea la el la tara.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Jurnaliştii au scos însă în evidenţă si dualismul procurorului general, despre care spun că deşi acesta susţine că nu se bazează pe statisticile despre lumea justiţiei, tot el era cel care "bătea cu pumnul în masă" pentru mobilizare generală în creşterea numărului de anchete.

"Lazar a inceput sa faca pe lupul moralist, cum ca lumea justitiei nu trebuie sa inceapa sa creada orbeste in cifrele statistice, cum ar fi „rating”-ul tot mai ridicat al condamnarilor de la CEDO. Iar asta o spune acelasi Augustin Lazar care, cu doar cateva ore inainte, batea cu pumnul in masa „mobilizandu-si” subalternii sa faca orice, numai sa creasca de urgenta numarul anchetelor, ca sa dea bine Parchetul General la statistica de sfarsit de an.", mai scrie Tache.

Citeşte şi: Pericol MAJOR după angajările masive din sectorul public (ANALIZĂ) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.